Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

DKNY

DKNY

Μοντέρνα, με αυτοπεποίθηση και εμβληματική. Τρεις λέξεις για να περιγράψουν την επωνυμία Donna Karan που είναι εμπνευσμένη από την ενέργεια της Νέας Υόρκης. Είναι φτιαγμένη για τη γυναίκα με αυτοπεποίθηση που ποτέ δεν ξέρει εκ των προτέρων πού θα την οδηγήσει η μέρα. Ανακαλύψτε τον ποικιλόμορφο κόσμο των αρωμάτων Donna Karan New York που θα μετατρέψουν τις συνηθισμένες καθημερινές σας στιγμές σε αξέχαστες εμπειρίες.

Δεν είναι μόνο η μόδα που έχει κάνει την επωνυμία αγαπητή στις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Τα αρώματα DKNY είναι αυτά που σας κάνουν να θέλετε να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο. Εμβληματικό είναι το Eau de Parfum DKNY Be Delicious, ένα ζουμερό «μήλο» με φρέσκο, φρουτώδες-λουλουδάτο άρωμα που μαγεύει τις γυναίκες όλων των ηλικιών και είναι σταθερό ανάμεσα στα αρώματα εδώ και δεκαετίες.

Αλλά η DKNY women θα σας μαγέψει με μια ολόκληρη σειρά κι άλλων γυναικείων αρωμάτων. Για παράδειγμα, δοκιμάστε το ντελικάτο λουλουδάτο DKNY Be Delicious Fresh Blossom ή το Eau de Parfum DKNY Be Tempted, το οποίο και πάλι κυκλοφορεί σε ένα μπουκάλι που θυμίζει μήλο, αλλά αυτή τη φορά σε κόκκινη απόχρωση. 

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου