Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

DKNY

DKNY

Μοντέρνα, με αυτοπεποίθηση, θρυλική - έτσι μπορούμε να περιγράψουμε με λίγες λέξεις την εταιρεία Donna Karan, που είναι εμπνευσμένη από την ενέργεια της Νέας Υόρκης. Τα προϊόντα της προορίζονται για γυναίκες με αυτοπεποίθηση που δεν ξέρουν πώς θα εξελιχθεί η μέρα τους. Ανακαλύψτε τον πλούσιο κόσμο των αρωμάτων Donna Karan New York που μετατρέπουν τις στιγμές καθημερινότητας σε εξαιρετικές εμπειρίες.

Η εταιρεία κέρδισε τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο μέσω της μόδας αλλά και με τα αρώματά της. Τα αρώματα DKNY σας κάνουν να θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας στο έπακρο. Λατρεμένο θεωρείται ήδη το DKNY Be Delicious - το ζουμερό «μήλο» με το φρέσκο, φρουτώδες-λουλουδένιο άρωμα, που μαγεύει γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας.

H DKNY women θα σας μαγέψει και με άλλα γυναικεία αρώματα. Δοκιμάστε το τρυφερό λουλουδένιο DKNY Pure ή το DKNY Red Delicious με την κόκκινη φιάλη που μοιάζει με μήλο και σε κόκκινη απόχρωση. Στις γυναίκες αρέσει όταν οι σύντροφοί τους μυρίζουν ωραία, μπορείτε επίσης να επιλέξετε από τη συλλογή ανδρικών αρωμάτων DKNY men.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου