Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Dermacol

Σχετικά με την επωνυμία Dermacol

Για πάνω από μισό αιώνα τα Τσεχικά καλλυντικά Dermacol φροντίζουν για την ομορφιά των γυναικών. Δημιουργήθηκαν στα κινηματογραφικά στούντιο της Πράγας, όπου επαγγελματίες μακιγιέζ κινηματογράφου συνεργάστηκαν με δερματολόγους του Ινστιτούτου Ιατρικών Καλλυντικών στην Πράγα. Μαζί δημιούργησαν το καλυπτικό make-up Dermacol όχι μόνο για το σινεμά αλλά και για κοινή χρήση.

 


Το Dermacol Make-Up Cover ήταν ένα από τα πρώτα make-up στον κόσμο και γρήγορα η φήμη του έφτασε μέχρι και το Hollywood. Τη δεκαετία του '90 τα καλλυντικά Dermacol διαχωρίστηκαν από τα κινηματογραφικά στούντιο και δημιουργήθηκε έτσι μια αυτόνομη Τσεχική εταιρεία η οποία έγινε σύμβολο ομορφιάς για πολλές γενιές γυναικών.


Τα προϊόντα Dermacol σημειώνουν επιτυχίες εκτός των συνόρων της Τσεχίας και η επωνυμία εκπροσωπείται τώρα σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως. Τα τελευταία χρόνια άρχισαν να ανακαλύπτουν τα προϊόντα αισθητικής περιποίησης και οι άνδρες, για τους οποίους η εταιρεία παρουσίασε την πρώτη πλήρη σειρά για άνδρες Dermacol.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου