Δείγματα αρωμάτων

Έχετε επιλέξει
  • Δείγματα
Φίλτρο

Δοκιμάστε το νέο άρωμα σε ένα μικρό δείγμα πριν το αγοράσετε σε πλήρες μέγεθος. Ανακαλύψτε τα δείγματα αρωμάτων από γνωστές και niche επωνυμίες στο notino.gr.

Ανακαλύψτε το νέο αγαπημένο σας άρωμα για την ερχόμενη σεζόν ή για τα επόμενα χρόνια. Παραγγείλετε μικρά δείγματα αρωμάτων και επιλέξτε το καλύτερο!

Γιατί να παραγγείλετε δείγματα αρωμάτων:

  • Χάρη στο δείγμα, μπορείτε να δοκιμάσετε το άρωμα με την ησυχία σας και να αποφασίσετε αν θα αγοράσετε τη μεγάλη συσκευασία.
  • Μπορείτε να μυρίσετε το άρωμα στην άνεση του σπιτιού σας χωρίς τις ενοχλητικές επιρροές του περιβάλλοντος χώρου. Αφήστε το άρωμα να αναπτυχθεί και ανακαλύψτε πώς μυρίζει μετά το πέρας ορισμένου χρονικού διαστήματος από την εφαρμογή του και επίσης πόση ώρα διαρκεί.
  • Θα εκτιμήσετε τα δείγματα αρωμάτων όχι μόνο όταν ταξιδεύετε με αεροπλάνο. Δεν καταλαμβάνουν καθόλου χώρο και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως μινιατούρα αρώματος στην τσάντα για ανανέωση του αρώματός σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Η μύτη μας μπορεί να διακρίνει μόνο έως 3 αρώματα στη σειρά. Όταν δοκιμάζετε αρώματα στο κατάστημα, το κάθε άρωμα σύντομα θα «αναμειχθεί» με τα άλλα. Παραγγείλετε διάφορα δείγματα αρωμάτων και δοκιμάστε τα ένα προς ένα - ίσως ένα κάθε μέρα.

Στο notino.gr θα βρείτε αυθεντικά δείγματα αρωμάτων, μικρά δείγματα αρωμάτων με ψεκαστήρα και μινιατούρες αρωμάτων σε όμορφα μπουκαλάκια, τα οποία μπορείτε επίσης να αγοράσετε σε πολυτελή συσκευασμένα σετ. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια σειρά από δείγματα αρωμάτων τόσο γνωστών επωνυμιών όσο και ασυνήθιστων niche κατασκευαστών.