Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Darphin

Darphin

Η εξαιρετικά αποτελεσματική περιποίηση της Darphin είναι ένας συνδυασμός φυσικών συνθέσεων και μοναδικών μασάζ που μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στην τακτική ρουτίνα περιποίησής σας. Μαζί, διαμορφώνουν την ομορφιά σας από την αρχή και προσφέρουν ορατά αποτελέσματα.
 
Ο Pierre Darphin ήταν βοτανολόγος, κινησιοθεραπευτής και δεξιοτέχνης συνθέσεων. Έθεσε στον εαυτό του τον δύσκολο στόχο να βρει τα πιο αγνά και συμπυκνωμένα φυσικά αποστάγματα. Ήθελε να αξιοποιήσει τη δύναμή τους για να δημιουργήσει προϊόντα περιποίησης που θα έδειχναν τα αποτελέσματά τους τη στιγμή που θα αναμειγνύονταν με την επιδερμίδα. Επίσης πέτυχε και ανέπτυξε προϊόντα που εξασφαλίζουν στην επιδερμίδα την απαραίτητη θρέψη.
 
Αλλά ο Darphin προχώρησε ακόμη περισσότερο. Χρησιμοποίησε τις γνώσεις του για τη λειτουργία των μυϊκών και σκελετικών δομών. Γνωρίζοντας ότι επηρεάζουν την κυκλοφορία του αίματος, επινόησε μια μοναδική τεχνική αναζωογόνησης των μυών του προσώπου - το kinesio massage - που ενισχύει τα αποτελέσματα των εφαρμοζόμενων θεραπειών.
 
Τα καλλυντικά Darphin χρησιμοποιούν ακόμη και σήμερα εξαιρετικά αποτελεσματικές, αμιγώς φυσικές συνθέσεις στα προϊόντα τους. Ανάμεσα στα πιο αγαπημένα είναι η σειρά προϊόντων για ευαίσθητη επιδερμίδα Darphin Intral. Όσοι έχουν πολύ ξηρή επιδερμίδα επιλέγουν πιο συχνά την κρέμα Darphin Hydraskin Light από τη συλλογή Darphin Hydraskin. Η περιποίηση της Darphin συμπληρώνεται επίσης από μια σειρά αγνών, φυσικών ελαίων Darphin με υπέροχο άρωμα για όλους τους τύπους δέρματος.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου