Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Darphin Stimulskin Plus

Το ξέρατε;
Η γήρανση του δέρματος είναι μια φυσική διαδικασία, αλλά μπορεί να επιταχυνθεί από εσωτερικούς και εξωτερικούς στρεσογόνους παράγοντες. 
Μάθετε να αποδέχεστε την επιδερμίδα σας και να τη φροντίζετε όπως είναι, κατά τη διάρκεια της φυσικής διαδικασίας γήρανσής της.

Η ιδανική σας ρουτίνα περιποίησης προσώπου με τη σειρά Stimulskin Plus
ΒΗΜΑ 1: Stimulskin Plus Absolute Renewal Serum

Ένα συμπύκνωμα ενεργών φυτικών συστατικών και εξαιρετικά αποτελεσματικών τεχνολογιών σε έναν ελαφρύ ορό που επανενεργοποιεί τις διαδικασίες αναζωογόνησης και διαμορφώνει, ανορθώνει και συσφίγγει ορατά την επιδερμίδα.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου


ΒΗΜΑ 2: Stimulskin Plus Absolute Renewal Cream

Αυτή η επανορθωτική κρέμα δρα βαθιά στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας και τη βοηθά να ανορθωθεί, να διαμορφωθεί και να λειανθεί. Ο συνδυασμός των δραστικών φυκιών Caulerpa lentillifera και της τεχνολογίας Deep-Infusion Oil διευκολύνει τη διείσδυση των ενεργών συστατικών στην επιδερμίδα.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου


ΒΗΜΑ 3: Stimulskin Plus Absolute Renewal Eye & Lip Contour Cream

Αυτή η πολυτελής και γρήγορα απορροφήσιμη κρέμα διαμορφώνει και αναζωογονεί ορατά την περιοχή των ματιών και των χειλιών σας από μέσα. Χάρη στο σύμπλεγμα Sea Emerald Volu-Structure, βοηθά στο να γεμίσει και να βελτιωθεί η υφή της επιδερμίδας. 


ΑΓΟΡΑΣΤΕ

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου