Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χρωματιστά διορθωτικά κονσίλερ: Ξέρετε να τα χρησιμοποιείτε;

Αντιμετωπίζουν οποιεσδήποτε ατέλειες της επιδερμίδας, χαρίζουν λάμψη και πιο υγιή όψη. Αρκεί να ξέρετε ποιο να επιλέξετε και πώς να το χρησιμοποιήσετε. Τα χρωματιστά κονσίλερ ή τα κονσίλερ στο χρώμα του δέρματος δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καλλυντικών σας.

Καλύψτε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, την ακμή, τις ουλές ή τις φακίδες γρήγορα και εύκολα. Τα έξυπνα χρωματιστά διορθωτικά κονσίλερ βασίζονται στην αρχή της αντίθεσης των συμπληρωματικών χρωμάτων και εξουδετερώνουν με αυτόν τον τρόπο οποιεσδήποτε ατέλειες χρώματος ή κηλίδες στο πρόσωπο. Επιλέξτε το ιδανικό διορθωτικό κονσίλερ για το πρόβλημά σας ή επιλέξτε μια παλέτα κονσίλερ για να είστε έτοιμες για όλα.

Πράσινο διορθωτικό κονσίλερ

Σε τι χρησιμεύει:

Το πράσινο είναι το αντίθετο του κόκκινου και επομένως είναι κατάλληλο για την εξουδετέρωση όλων των κόκκινων κηλίδων στο δέρμα. Είναι το ιδανικό διορθωτικό κονσίλερ για την ακμή, τις κόκκινες ουλές ή τις ευρυαγγείες. Ωστόσο, πρέπει να αποφύγετε την εφαρμογή του σε ανοιχτές πληγές.

Τρόπος εφαρμογής:

Εφαρμόστε πράσινο κονσίλερ σε λεπτή στρώση στα προβληματικά σημεία του προσώπου. Απλώστε σβήνοντας και στη συνέχεια ενοποιήστε τον χρωματικό τόνο του δέρματος με make-up. Εξασφαλίζει εγγυημένα καλύτερη κάλυψη των σπυριών και των ουλών.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Μοβ διορθωτικό κονσίλερ

Σε τι χρησιμεύει:

Το μοβ είναι το αντίθετο χρώμα του κίτρινου και επομένως είναι ιδανικό για την εξουδετέρωση της ανεπιθύμητης κίτρινης χροιάς του δέρματος. Φωτίζει το δέρμα και χαρίζει φρέσκια όψη στην επιδερμίδα.

Τρόπος εφαρμογής:

Προσαρμόστε την απόχρωση του μοβ κονσίλερ στο χρώμα του δέρματος. Επιλέξτε ελαφριά απόχρωση για ανοιχτό δέρμα και πιο έντονη για σκούρο δέρμα. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα κονσίλερ στο δέρμα με πινέλο ή σφουγγαράκι μακιγιάζ και στη συνέχεια εφαρμόστε make-up ή πούδρα.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Πορτοκαλί διορθωτικό κονσίλερ

Σε τι χρησιμεύει:

Είναι το ιδανικότερο κονσίλερ για τους κύκλους κάτω από τα μάτια, ιδιαίτερα για τους σκούρους κύκλους με μπλε χροιά. Σε μικρή ποσότητα, μπορεί επίσης να δώσει πιο υγιή εμφάνιση στο θαμπό, γκριζωπό δέρμα. Αν το αναμίξετε με λίγο πράσινο κονσίλερ, καλύπτει επίσης τις γαλαζοπράσινες φλέβες.

Τρόπος εφαρμογής:

Εφαρμόστε το πορτοκαλί κονσίλερ στους κύκλους κάτω από τα μάτια, απλώστε σβήνοντας και καλύψτε με make-up. Εξασφαλίζει άμεσα πιο νεανική εμφάνιση.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Ροζ διορθωτικό κονσίλερ

Σε τι χρησιμεύει:

Το ροζ κονσίλερ χρησιμοποιείται για να καλύψει τις χρωστικές κηλίδες, τις φακίδες ή τις ελιές στους ανοιχτούς τύπους δέρματος. Το ροζ εξουδετερώνει τους πράσινους τόνους και καλύπτει τις πράσινες φλέβες στο πρόσωπο. Αντίθετα, θα πρέπει να το αποφύγετε όταν καλύπτετε σημεία με μοβ χροιά, τα οποία γίνονται ακόμη πιο έντονα.

Τρόπος εφαρμογής:

Όπως και με το πράσινο κονσίλερ, εφαρμόστε το μόνο στις προβληματικές περιοχές, απλώστε σβήνοντας και στη συνέχεια καλύψτε με make-up.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Κίτρινο διορθωτικό κονσίλερ

Σε τι χρησιμεύει:

Φωτίζει το θαμπό, κουρασμένο δέρμα και προσδίδει πιο ζεστή και επομένως πιο υγιή όψη. Καλύπτει τέλεια τους μοβ κύκλους κάτω από τα μάτια, τους μώλωπες και τις μοβ φλέβες που διαφαίνονται.

Τρόπος εφαρμογής:

Εφαρμόστε το κίτρινο κονσίλερ κάτω από τα μάτια, ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού με κατεύθυνση προς τα έξω. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να φωτίσετε ολόκληρο το πρόσωπο εφαρμόζοντας μία λεπτή στρώση κάτω από το make-up. Θα αποκτήσετε ξεκούραστη και λαμπερή εμφάνιση.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Λευκό και ουδέτερο κονσίλερ

Σε τι χρησιμεύει:

Τα ουδέτερα κονσίλερ στο χρώμα του δέρματος καλύπτουν κάθε ανεπιθύμητο σπυράκι και κηλίδα ή τους κύκλους κάτω από τα μάτια μετά από έλλειψη ύπνου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λευκό κονσίλερ για την κάλυψη ατελειών ή σαν highlighter για να τονίσετε τα σημεία του προσώπου που θέλετε.

Τρόπος εφαρμογής:

Τα κονσίλερ στον τόνο του δέρματος είναι αποτελεσματικά από μόνα τους, ακόμη και χωρίς make-up.

 

Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να καλύψετε τα προβληματικά σημεία και να απλώσετε σβήνοντας. Συνδυάζονται υπέροχα με τα χρωματιστά κονσίλερ για την επίτευξη καλύτερου και πιο φυσικού αποτελέσματος.

Με το λευκό κονσίλερ μπορείτε να καλύψετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και στη συνέχεια να ενοποιήσετε τον χρωματικό τόνο του προσώπου με make-up. Μπορείτε επίσης να το εφαρμόστε στις εσωτερικές γωνίες των ματιών, στο πάνω μέρος των ζυγωματικών, κατά μήκος της μύτης, κάτω από τα φρύδια και πάνω από το άνω χείλος για να τονίσετε και να δώσετε έμφαση στα σημεία του προσώπου που επιθυμείτε.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου