Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Chopard

Chopard

Τα αρώματα είναι τόσο πολύτιμα, εκλεπτυσμένα και κομψά όπως τα κοσμήματα και τα πολυτελή ρολόγια. Η υψηλού κύρους επωνυμία Chopard μεταφέρει την ελβετική ποιότητα και παράδοση στον κόσμο των γυναικείων και ανδρικών αρωμάτων. Αρχικά μια οικογενειακή επιχείρηση κοσμημάτων και ωρολογοποιίας που εξελίχθηκε αλλά δεν αρνείται τις ρίζες της – κάθε ένα από τα αρώματά της είναι ένα αποκλειστικό αρωματικό κόσμημα σε μπουκαλάκι που θυμίζει έναν πολύτιμο πετράδι κι έτσι διακοσμεί όχι μόνο εσάς αλλά και το μπουντουάρ σας.

Η Chopard χρονολογείται από το 1860, όταν ο Ελβετός ωρολογοποιός Louis-Ulysse Chopard ξεκίνησε να παράγει υψηλής ακρίβειας ρολόγια τσέπης. Τη δεκαετία του 1960 ο εγγονός του, Paul-André Chopard, πούλησε την εταιρεία στον Γερμανό κοσμηματοπώλη Karl Scheufel III ο οποίος μαζί με την οικογένειά του την επέκτειναν. Το 1986, κόρη του, Caroline Scheufele, συνδύασε πολύτιμους λίθους και αρώματα κι έτσι γεννήθηκε το Chopard Happy Diamonds εμπνευσμένο από ένα διαμάντι σε χρυσό 18 καρατίων.Ηταν η απαρχή μιας σειράς από αποκλειστικά αρώματα.

Ανάμεσα στα πιο διάσημα αρώματα είναι, για παράδειγμα, το γυναικείο Eau de Parfum Chopard Cašmir το οποίο συμπλήρωσε το 1992 την ομώνυμη συλλογή. Πολύ αγαπημένο είναι επίσης και το άρωμα Chopard Wish σε ένα κομψό μπουκαλάκι σε σχήμα διαμαντιού. Το ανδρικό άρωμα Chopard Mille Miglia είναι εμπνευσμένο από έναν από τους πιο κλασικούς, παραδοσιακούς αγώνες vintage αυτοκινήτων. Από το 1998 η Chopard κοσμεί και τους αστέρες του κινηματογράφου στο φεστιβάλ των Καννών. Θα αισθανθείτε κι εσείς σαν να περπατάτε στο κόκκινο χαλί χάρη στα αρωματικά κοσμήματα όπως το ανδρικό Chopard Oud Malaki και τα γυναικεία Chopard Love Chopard, Chopard Brilliant Wish και Chopard Happy Spirit.

 

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου