Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εγχάραξη σε αρώματα και καλλυντικά

Τί κείμενο μπορείτε να εγχαράξετε;

Το κείμενο της εγχάραξης μπορεί να είναι ένα όνομα, τα αρχικά ονόματος, η ημερομηνία γέννησης ενός παιδιού, ευχές γενεθλίων, μια δήλωση αγάπης ή ακόμα και μια πρόταση γάμου. Το αφήνουμε επάνω σας. Ο μόνος περιορισμός είναι η φαντασία σας και ο μέγιστος αριθμός χαρακτήρων.

Πώς να ζητήσετε να σας κάνουμε εγχάραξη;

Διαλέξτε καλλυντικά και αρώματα κατάλληλα για εγχάραξη. Στη σελίδα του προϊόντος, επιλέξτε το τετραγωνάκι «Εγχαράξτε το κείμενό σας». Εισάγετε το κείμενο στο πεδίο και επιβεβαιώστε. Στη συνέχεια το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ολοκληρώσετε την αγορά και περιμένετε το εξατομικευμένο άρωμα ή καλλυντικό με την αφιέρωση.

Πόσο κοστίζει η εγχάραξη;

Η εγχάραξη του δικού σας κειμένου κοστίζει 3,99€. Σε αυτήν την τιμή, θα λάβετε ένα αυθεντικό εξατομικευμένο δώρο που θα κάνει τον παραλήπτη του δώρου σας σίγουρα χαρούμενο.

Θα καθυστερήσει η παράδοση;

Η διαδικασία εγχάραξης μπορεί να παρατείνει την ημερομηνία παράδοσης 1 μέρα. Ωστόσο, προσπαθούμε να μην καθυστερούμε την παράδοση.
Η Notino διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την εγχάραξη σε περίπτωση προσβλητικών εκφράσεων που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τα συναισθήματα τρίτων ή στην περίπτωση οποιωνδήποτε εκφράσεων που δεν συνάδουν με τις ηθικές αρχές και τον κώδικα δεοντολογικής συμπεριφοράς.