Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Caudalie

Σχετικά με την επωνυμία Caudalie

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις πλούσιες ιδιότητες των αμπελιών. Τα καλλυντικά Caudalie κρύβουν όλη την ομορφιά των ηλιόλουστων γαλλικών αμπελώνων. Το βασικό τους συστατικό είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό του κόσμου – εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού, το οποίο καταπολεμά αποτελεσματικά τα σημάδια της γήρανσης. 

 

Η επωνυμία Caudalie συστάθηκε το 1993 από τους Mathilde και Bertrand Thomas χάρη σε μια μοιραία συνάντηση με τον καθηγητή Joseph Vercauteren. Αυτός τους έφερε πρώτος σε επαφή με τις συσφικτικές, αναζωογονητικές και προστατευτικές ιδιότητες αυτής της μοναδικής καλλιέργειας και έκτοτε η επωνυμία Caudalie κυκλοφορεί το ένα αποτελεσματικό προϊόν μετά το άλλο. Το κάθε ένα είναι μοναδικό, αλλά όλα έχουν κάτι κοινό, η επωνυμία Caudalie πάντα προσέχει την καθαρά φυσική σύνθεση, η οποία είναι φιλική με την επιδερμίδα και το περιβάλλον.

Δοκιμάστε τα προϊόντα της επωνυμίας Caudalie στην επιδερμίδα σας. Το θρυλικό προϊόν Caudalie Beauty Elixir είναι δημοφιλές ανάμεσα σε πολλές διασημότητες, make-up artists και λάτρεις των καλλυντικών σε ολόκληρο τον κόσμο για την ευρεία χρήση του στην περιποίηση της επιδερμίδας. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε το προϊόν απολέπισης Caudalie Cleaners&Toners ή τη μάσκα Caudalie Masks&Scrubs. Ό,τι κι αν διαλέξετε, μπορείτε να είστε σίγουρες ότι με τα καλλυντικά Caudalie θα μετατρέψετε την καθημερινή σας ρουτίνα σε μια μοναδική, χαλαρωτική εμπειρία.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου