Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Catrice

catrice

Πάντα μοντέρνα, ποιοτικά και προσιτά. Τέτοια είναι τα καλλυντικά Catrice που πάντα ακολουθούν τις τάσεις της ομορφιάς. Έτσι μπορείτε να είστε βέβαιες ότι με τα προϊόντα Catrice θα χτίσετε ένα λουκ όμοιο με τις παγκόσμιες επιδείξεις μόδας.   

Πίσω από την επωνυμία Catrice βρίσκεται η Christina Oster-Daum, μια γυναίκα με ένα σαφές όραμα: τα καλής ποιότητας καλλυντικά που κάθε γυναίκα μπορεί να αντέξει οικονομικά. Επειδή καθεμία από μας αξίζει να αισθάνεται όμορφα. Έτσι, το 2004 βγήκε στην αγορά το πρώτο make-up Catrice, η μάσκαρα Catrice, η πούδρα Catrice και άλλα προϊόντα απαραίτητα για ένα άψογο μακιγιάζ.  

Τα καλλυντικά Catrice υπερηφανεύονται για την άριστη ποιότητά τους καθώς και για τις τελευταίες τάσεις από τον κόσμο της ομορφιάς. Ανάμεσα στα βασικά προϊόντα αυτής της γερμανικής επωνυμίας ανήκουν το εξαιρετικά αδιαφανές και φυσικό make-up Catrice HD Liquid Coverage, το κονσίλερ Catrice Liquid Camouflage, το οπoίο καλύπτει όλες τις ατέλειες ή η ματ πούδρα Catrice All Matt Plus. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η ελαφρά χρωματισμένη βάση Catrice 1 Minute Face Perfector, το δημοφιλές βερνίκι νυχιών Catrice More Than Nude και το κραγιόν Catrice σε διάφορες αποχρώσεις. 

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου