Σχετικά με τον οίκο Bvlgari

Ασυνήθιστα υλικά, ζωντανοί χρωματικοί συνδυασμοί και πρωτότυπα μοτίβα, συνδυασμένα με απόλυτα ισορροπημένα σχήματα - αυτός είναι ο οίκος Bvlgari. Οι δημιουργίες του οίκου, είτε πρόκειται για καλλυντικά είτε για μόδα, τονίζουν την προσωπικότητά σας και σας πάνε γάντι.

 

Ο ιταλικός οίκος μόδας Bvlgari ιδρύθηκε στη Ρώμη το 1884 από τον Sotirio Bulgari, το όνομα του οποίου φέρει υπερήφανα μέχρι σήμερα. Πάνω από 130 χρόνια δημιουργεί πολυτελή είδη και αξεσουάρ μόδας καθώς και κοσμήματα σε στυλ Art Deco. 

Ο οίκος Bvlgari είναι επίσης γνωστός για τα αρώματά του. Τα αρώματα Bvlgari κέρδισαν τις καρδιές γυναικών και ανδρών σε όλο τον κόσμο χάρη στην απαράμιλλη σύνθεσή τους. Ένα παράδειγμα είναι το γυναικείο άρωμα Bvlgari Omnia, εμπνευσμένο από αστραφτερούς πολύτιμους λίθους. Είναι πλέον ένα θρυλικό άρωμα που στην πάροδο του χρόνου παρουσιάστηκε σε διάφορες περιορισμένες και κλασικές εκδόσεις.

Ο οίκος Bvlgari είναι σύμβολο τελειότητας, ενώ παράλληλα ανήκει στις εταιρείες που πραγματικά ενδιαφέρονται για το μέλλον του πλανήτη μας. Συμμετέχει ενεργά στην εξεύρεση τρόπων βιωσιμότητας και ενδιαφέρεται για πολλά άλλα παγκόσμια ζητήματα.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Άνοιγμα φίλτρου Κλείσιμο φίλτρου

Εύρος τιμών

έως

Δώρα και προσφορές

Αξιολόγηση

  •   10
  •   3
Κορυφαία σε πώληση