Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ BURT’S BEES

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ BURT’S BEES

Φροντίστε την ομορφιά σας με φυσικά καλλυντικά που προέρχονται απευθείας από τις μέλισσες. Η Burt's Bees προσφέρει καλλυντικά προϊόντα με βασιλικό πολτό, κερί μέλισσας και μέλι που φροντίζουν υπέροχα το δέρμα και την επιδερμίδα ολόκληρου του σώματος.

Η εταιρεία Burt’s Bees ιδρύθηκε το 1984 στο Maine. Η συνάντηση της καλλιτέχνιδας Roxanne Quimby με τον μελισσοκόμο Burt Shavitz ήταν η αφορμή να ξεκινήσει τη δημιουργία κεριών από κερί μέλισσας που ήταν αχρείαστα για τον Burt. Αργότερα το 1991, η Roxanne άρχισε σταδιακά να ασχολείται με την παρασκευή καλλυντικών δημιουργώντας το λατρεμένο βάλσαμο χειλιών Burt’s Bees. 

Όλα τα προϊόντα της Burt's Bees παρασκευάζονται από φυσικά συστατικά με πολύ ήπιες διαδικασίες επεξεργασίας για να διατηρούνται στο μέγιστο βαθμό οι φυσικές ιδιότητές τους. Τα προϊόντα της Burt's Bees δεν περιέχουν πετροχημικά, φθαλικές ενώσεις, SLS ή παραβένια. Ένας ακόμη λόγος για τον οποίο η σειρά για παιδιά Burt's Bees Baby έγινε τόσο δημοφιλής. 

Εμπιστευτείτε τη δύναμη της φύσης για την περιποίηση του σώματός σας και απολαύστε τις μοναδικές ιδιότητες των μελισσοκομικών προϊόντων!

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου