Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Burberry

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ Burberry

Burberry - ο εμβληματικός βρετανικός οίκος αποτελεί κυριολεκτικά την εσάνς της χώρας προέλευσής του. Στον κόσμο της μόδας και των αρωμάτων, εκπροσωπεί τη διαχρονική κομψότητα, το εκλεπτυσμένο στιλ και τον σεβασμό προς την παράδοση.
 
Ο οίκος Burberry ιδρύθηκε το 1856, όταν ο νεαρός Thomas Burberry ξεκίνησε να εργάζεται σε ένα κατάστημα ρούχων για υπαίθριες δραστηριότητες. Επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη νέων υλικών και εφηύρε ένα αδιαβροχοποιημένο ύφασμα που μπορεί να “αναπνέει”, την καμπαρντίνα, την οποία στη συνέχεια το 1888 κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.
 
Τα πρακτικά ρούχα Burberry χρησιμοποιήθηκαν στην αποστολή του Roald Amundsen για την εξερεύνηση του Νοτίου Πόλου. Οι αξιωματικοί που υπηρέτησαν στον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο φορούσαν παλτά Burberry, τα οποία έγιναν δημοφιλή και ανάμεσα στους πολίτες. Τη δεκαετία του 1950, ο οίκος έγινε προμηθευτής της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.
 
Το εμβληματικό λογότυπο με έναν ιππότη πάνω σε άλογο και το καρό σχέδιο αποτελούν εγγύηση κορυφαίας ποιότητας εδώ και πολλές δεκαετίες, όπως και τα καλλυντικά και αρώματα Burberry. Κάθε άρωμα Burberry εκπροσωπεί τις παραδοσιακές αξίες του οίκου. Αισθανθείτε τη μαγεία της βρετανικής κομψότητας απευθείας στο δέρμα σας.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου