Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Bourjois

Σχετικά με την εταιρεία Bourjois

Με τα προϊόντα Bourjois, μπορείτε εύκολα να πετύχετε το περίφημο και κομψό παριζιάνικο στυλ, αλλά παράλληλα να συνεχίσετε να εκφράζετε πλήρως την ατομικότητα σας. Τα έξυπνα καλλυντικά προϊόντα και οι καινοτομίες της συγκεκριμένης εταιρείας διευκολύνουν τα καθημερινά καλλωπιστικά τελετουργικά των γυναικών, δίνοντας παράλληλα χώρο στη δική τους δημιουργικότητα.

 


Η εταιρεία καλλυντικών Bourjois γεννήθηκε στον γαλλικό κόσμο του θεάτρου και της τέχνης το 1863. Όλα ξεκίνησαν με τον ηθοποιό Joseph-Albert Ponsin, ο οποίος δημιουργούσε προϊόντα μακιγιάζ για τους συναδέλφους του. Το ενδιαφέρον για τα προϊόντα αυτά σύντομα ξεπέρασε τη σκηνή του θεάτρου και το μακιγιάζ Bourjouis έγινε δημοφιλές για την ποιότητα, την πρακτικότητα και τον κομψό σχεδιασμό του σε ολόκληρο το Παρίσι.
Η εταιρεία μέχρι και σήμερα συνεχίζει την παράδοση και δημιουργεί εύχρηστα και διασκεδαστικά προϊόντα. Το βλέμμα με τη μάσκαρα Bourjois γίνεται έντονο έως δραματικό ενώ το make-up Bourjois Healthy Mix χαρίζει λάμψη στο πρόσωπο. Η εταιρεία πλέον δεν απευθύνεται μόνο στις Γαλλίδες αλλά σε όλες τις γυναίκες του κόσμου.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου