Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Biolage

Biolage

Φυσικός επαγγελματισμός και ειλικρινείς αξίες. Αυτό χαρακτηρίζει τα καλλυντικά μαλλιών Biolage. Για τον σχεδιασμό των προϊόντων της, η εταιρεία χρησιμοποιεί φυσικά συστατικά και την πλούσια εμπειρία των καλύτερων κομμωτών. Τα προϊόντα Biolage υπερέχουν χάρη στα εξαιρετικά τους αποτελέσματα και την απαλή περιποίηση των μαλλιών. 

 

Πίσω από την ίδρυση της εταιρείας Biolage βρίσκεται ο Arnie Miller, ο οποίος το 1990 είχε την ιδέα να χρησιμοποιήσει τη δύναμη της φύσης για τη θρέψη και την προστασία των μαλλιών. Οι αξίες της εταιρείας βασίζονται στην πίστη στη φυσικότητα, τη βιωσιμότητα, την ειλικρίνεια και την υγεία. Ιδιαίτερη έμφαση αφιερώνεται στη χρήση φυσικών υλικών και στην φιλική προσέγγιση προς το περιβάλλον. 

Εκτός από τα προϊόντα της σειράς οι πελάτες λατρεύουν το σαμπουάν Biolage Essentials VolumeBloom που χαρίζει όγκο ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά, το κοντίσιονερ Biolage Essentials HydraSource που διατηρεί τα μαλλιά απόλυτα θρεμμένα και τη σειρά Biolage Keratindose για ευαίσθητα μαλλιά.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου