Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Bentley

Bentley

Ζήστε την αυθεντική πολυτέλεια του θρυλικού κόσμου της αυτοκίνησης με τα αρώματα Bentley. Τα πασίγνωστα αυτοκίνητα της βρετανικής εταιρείας συνδυάζουν την κομψότητα, το εκλεπτυσμένο στιλ και το κύρος καθώς και τις παραδοσιακές τεχνικές με τις τελευταίες τάσεις. Τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά ισχύουν και για τα αρώματα της ίδιας εταιρείας.

Τα ανδρικά αρώματα Bentley είναι μελετημένα και σχεδιασμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Από το 2013, που κυκλοφόρησε το πρώτο EdT Bentley for Men, τα αρώματα απέκτησαν πολλούς οπαδούς, που δεν ανήκουν μόνο ανάμεσα στους λάτρεις των αυτοκινήτων. Η επιτυχία τους βασίζεται στα υψηλής ποιότητας συστατικά και στον εξαιρετικό σχεδιασμό.

Οι αρωματικές συνθέσεις είναι πλούσιες σε φρεσκάδα και ανατολίτικες νότες και αποτελούν έργο γνωστών γάλλων αρωματοποιών, όπως οι Nathalie Lorson, Mylène Alran και Mathilde Bijaoui. Οι φιάλες των αρωμάτων, με τις καθαρές γραμμές και την κατασκευαστική ακρίβεια που τις χαρακτηρίζει, αντικατοπτρίζουν το πνεύμα των αυτοκινήτων Bentley. Απολαύστε κι εσείς λίγη βρετανική γοητεία και νηφάλια κομψότητα μέσω των αρωμάτων Bentley.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου