Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα καλύτερα τρίμερ για τα μαλλιά και τα γένια

21 Δεκεμβρίου 2020Notino
Η τακτική προσεκτική φροντίδα του προσώπου δεν είναι θέμα μόνο των γυναικών. Ακόμη και οι άνδρες θέλουν να είναι περιποιημένοι και ελκυστικοί.

Έτσι, τα τρίμερ για γένια, που θα φροντίσουν για την εμφάνισή σας σαν να βγήκατε μόλις από ένα κουρείο, αξίζουν τη θέση τους στα αξεσουάρ περιποίησής σας. Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε μια ξυριστική μηχανή για τα μαλλιά και τα γένια, τότε θα σας συμβουλεύσουμε πώς να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Έχουμε αξιολογήσει τις καλύτερες για εσάς.

Πώς να διαλέξετε ένα τρίμερ για γένια και μαλλιά Είτε απλά θέλετε να ξυριστείτε είτε να δημιουργήσετε διαφορετικά στυλ και κοψίματα, χρειάζεται πάντα να βασίζεστε σε ένα ποιοτικό τρίμερ που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας. Έτσι, αρχικά σκεφτείτε για ποιο λόγο θα χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα. Η αγορά προσφέρει πολλά μοντέλα με διαφορετικές λειτουργίες, λεπίδες από διαφορετικά υλικά, εξαρτήματα και άλλα αξεσουάρ.

Το ιδανικό είναι να διαλέξετε ένα πολυλειτουργικό τρίμερ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρο το σώμα. Θα εκτιμήσετε πραγματικά την ασύρματη λειτουργία και τη μακρά διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Παρ’ όλα αυτά. Χρειάζεται να εστιάσετε πρωταρχικά στις δυνατότητες προσαρμογής του μήκους της τρίχας και στα επιπλέον εξαρτήματα που θα ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Έτσι, εύκολα θα βρείτε τη σωστή ξυριστική μηχανή για γένια και μαλλιά.

Αποκαλύφθηκαν: Τα 4 καλύτερα τρίμερ

  1. Το τρίμερ για μαλλιά και γένια Remington Graphite Series G2 PG2000 εγγυάται 40 λεπτά ασύρματης λειτουργίας, που είναι επαρκής χρόνος για να τα προσαρμόσετε τέλεια χωρίς να σας διακόπτει η ισχύς του καλωδίου. Με τη βασική λεπίδα μπορείτε εύκολα να πετύχετε ακριβή ευθυγράμμιση και συνολικό κόψιμο, ενώ το γραμμικό τρίμερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα αυτιά, τη μύτη ή τα φρύδια. Επιπλέον, η ρυθμιζόμενη χτένα σας επιτρέπει να επιλέξετε μήκος από 2 έως 20 χιλ., οπότε μην βιαστείτε να επισκεφθείτε κάποιο κέντρο ομορφιάς.
  1. Το κόψιμο ακριβείας εξασφαλίζεται από τις υψηλής ποιότητας ατσάλινες λεπίδες με μακρά διάρκεια ζωής και τέλεια ευκρίνεια, όπως αυτές που διαθέτει το BaByliss For Men T890E. Αυτή η ξυριστική μηχανή για γένια μπορεί να λειτουργεί για έως και 120 λεπτά με πλήρη φόρτιση, οπότε δεν χρειάζεται να τη φορτίζεται μετά από κάθε ξύρισμα. Η κεφαλή τρίμερ έχει ελάχιστο μήκος κοψίματος τα 0,5 χιλ., ενώ το μέγιστο είναι 12 χιλ. συνδυάζοντας μήκος και έκταση, το τρίμερ για γένια προσφέρει 24 επιλογές για να προσαρμόζετε το κόψιμό σας. Τέλειο!
  2. Αν φοβάστε ότι το τρίμερ σας τραβάει τα γένια και τα μαλλιά επειδή είναι διαφορετικού πάχους και μεγαλώνουν προς όλες τις κατευθύνσεις, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε την ξυριστική μηχανή Braun Beard Trimmer BT7220. Χάρη στην πρωτοποριακή AutoSense τεχνολογία, η ισχύς της μηχανής μπορεί να προσαρμοστεί στη διάμετρο κάθε ξεχωριστής τρίχας κι έτσι να εξασφαλίζει ένα λείο κόψιμο χωρίς τη δυσάρεστη αίσθηση του τραβήγματος. Οι κοφτερές μεταλλικές λεπίδες αντοχής, μπορούν να χειριστούν ακόμη και μακριές και πυκνές τρίχες, οπότε ο δρόμος να είστε όμορφα καλλωπισμένοι είναι πλέον εύκολος.
  3. Με το κομψό ασύρματο τρίμερ γένια και για μαλλιά με λεπίδες τιτανίου άνθρακα BaByliss For Men E977E Smooth Precision, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το μήκος του κοψίματος σε έως και 26 διαφορετικές επιλογές από 0,5 έως 25 χιλ. Αλλά αυτό που θα σας εκπλήξει – η συσκευασία επίσης περιέχει ένα ακριβές τρίμερ για τα περιγράμματα χάρη στο οποίο θα δώσετε ένα άψογο σχήμα στις γραμμές στα γένια σας όπως εσείς επιθυμείτε. Έτσι εξασφαλίζετε επαγγελματική φροντίδα!

Σας βοηθήσαμε να διαλέξετε το καλύτερο τρίμερ για γένια; Βρήκατε το αγαπημένο σας, ή θα μας δώσετε τις προτάσεις σας για ακόμη καλύτερες ξυριστικές μηχανές για τα μαλλιά και τα γένια; Περιμένουμε τις απαντήσεις σας.

Διαβάστε περισσότερα