Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Halloween πάρτι στα νύχια σας

26 Οκτωβρίου 2021Notino
Κάποιοι το λατρεύουν, κάποιοι το μισούν, κάποιοι απλώς το αγνοούν. Καταλαβαίνω ότι δεν αρέσει σε όλους το Halloween, ωστόσο όλο και περισσότερο εισέρχεται στον κοινωνικό μας περίγυρο. Γι’ αυτό σας έχω συμβουλές για τρελά, αλλά συγχρόνως αρκετά απλά halloween νύχια!

Halloween κολοκύθες 

Αυτό σίγουρα είναι ένα must-have και το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι το πορτοκαλί είναι η μόδα της φθινοπωρινής σεζόν. Πώς να αποκτήσετε τρομακτικές κολοκύθες στα νύχια σας; Είναι αρκετά απλό. 

1. Βήμα

Διαλέξτε μια όμορφη πορτοκαλί απόχρωση˙ συστήνω το Essie Tangerine Tease! Απλώστε το στην επιφάνεια ολόκληρου του νυχιού και αφήστε το να στεγνώσει. Ιδανικά εφαρμόστε και δεύτερη στρώση ώστε το χρώμα να είναι τέλεια κορεσμένο

2. Βήμα

Μόλις το βερνίκι στεγνώσει, τότε ξεκινήστε να δουλεύετε το πρόσωπο. Βάψτε σε κάθε νύχι μάτια και στόμα με το μαύρο βερνίκι Essie Nails στην απόχρωση Licorine. Πώς; Δεν έχει σημασία, δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία! Εγώ μάλλον θα έπαιρνα το σχήμα και τη μορφή από μια φωτογραφία, αλλά αυτό εξαρτάται από εσάς!

3. Βήμα

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η ζωγραφική του προσώπου είναι αρκετά μικροσκοπική δουλειά και σίγουρα ένα πινέλο ζωγραφικής θα φανεί πολύ χρήσιμο.

Ματωμένα νύχια 

Αυτά τα νύχια είναι τέλεια εάν σκοπεύετε να δείχνετε, για παράδειγμα, νοσοκόμα! Το μόνο που χρειάζεστε είναι δύο βερνίκια και είστε έτοιμες στο λεπτό. 

1. Βήμα

Αρχικά χρειάζεται πάλι να φτιάξετε τη βάση˙ αυτή τη φορά με το άσπρο βερνίκι Essie Nails σε απόχρωση Blanc. Ειδικά με το λευκό βερνίκι, θα συνιστούσα επίσης δύο στρώσεις αντί για μία λεπτή με μουτζούρες.

2. Βήμα

Αφού το βερνίκι στεγνώσει, ήρθε η ώρα για αίμα με τη μορφή του NOBEA Day-to-Day και την απόχρωση Ladybug Red. Πάρτε μια οδοντογλυφίδα ή ένα πινέλο διακόσμησης και σιγά σιγά διαμορφώστε σχήματα που θα μοιάζουν με σταγόνες αίματος που στάζουν.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μετά από τη δική μου εμπειρία και μία μεγάλη αποτυχία, σας συμβουλεύω, σε καμία περίπτωση να μην προσπαθήσετε να χύσετε κόκκινο βερνίκι στα νύχια σας για να φύγει μόνο του. Το βερνίκι νυχιών δεν έχει την απαραίτητη σύσταση για να γίνει αυτό και το μόνο που παραμένει είναι μια τεράστια κόκκινη κηλίδα επάνω στο νύχι. 

Ιστοί αράχνης 

Τα black&white νύχια ταιριάζουν σχεδόν παντού, οπότε απλώς δώστε τους μια Halloween αναβάθμιση. 

1. Βήμα

Αρχικά βάψτε τα νύχια σας με το μαύρο βερνίκι Essie Nails στην απόχρωση Licorine – όπως κάνατε μέχρι τώρα.

2. Βήμα

Έπειτα είναι ώρα για τα διακοσμητικά και το άσπρο βερνίκι Essie Nails στην απόχρωση Blanc. Από την άκρη του νυχιού, κάντε δύο ή τρεις λεπτές, οριζόντιες γραμμές περίπου μέχρι το μέσο του νυχιού. Στη συνέχεια συνδέστε τις γραμμές με λεπτές, κανονικές καμπύλες. Και είναι έτοιμα!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αυτό το είδος διακόσμησης ταιριάζει καλύτερα σε νύχια που έχουν μυτερό σχήμα. Εάν έχετε ίσια νύχια, τότε προσπαθήστε να βάλετε τον ιστό κάπου αλλού, όπως κοντά στην κοίτη του νυχιού. 

Creepy πρόσωπο 

Και κράτησα το πιο απλό για το τέλος. Αυτό το creepy πρόσωπο ταιριάζει παντού, αλλά θα είναι καλύτερο εάν δημιουργήσετε και ένα παρόμοιο λουκ με make-up. 

Πάρτε πάλι στα χέρια σας το μαύρο βερνίκι και απλώστε το σε ολόκληρη την επιφάνεια του νυχιού σας. Για ματ αποτέλεσμα μπορείτε να εφαρμόσετε σαν επιπλέον στρώση το ματ βερνίκι Pierre René Nails Hybrid. Στη συνέχεια μπορείτε να ολοκληρώσετε το πρόσωπο μόνο με το άσπρο βερνίκι! Απλώς φτιάξτε δύο μεγάλους κύκλους σαν μάτια στην κοίτη του νυχιού. Έπειτα μια ακανόνιστη, λεπτή γραμμή που οδηγεί από τη μια άκρη του νυχιού στην άλλη – κι έχετε το στόμα. Τέλος απλώς προσθέστε μικροσκοπικές γραμμές που τέμνουν τη γραμμή ώστε να σχηματίσετε δόντια. Μην διστάσετε να προσθέσετε δύο μικρές τελίτσες ανάμεσα στα μάτια και το στόμα για τη μύτη. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Όποια Halloween νύχια κι αν διαλέξετε, δοκιμάστε τη σειρά NOBEA Nail care, ώστε το βερνίκι να διαρκέσει όσο το δυνατόν πιο πολύ! Δημιουργεί τέτοια λάμψη στα νύχια που τυφλώνει τα μάτια μου. Και το πιο σημαντικό, μοιάζουν με φρέσκα «τζελ» νύχια σαν να βγήκατε από το σαλόνι ομορφιάς. 

Διαβάστε περισσότερα