Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κριτική: Δοκιμάσαμε 7 αμαρτωλά ερωτικά παιχνίδια για ζευγάρια. Ποιο μας ενθουσίασε;

23/1/2023Jana Potuznik
Χρόνος ανάγνωσης 8΄
Όταν σας τελειώνει η φαντασία και δεν ξέρετε τι να κάνετε μαζί για ευχαρίστηση, χρειάζεστε κάποιον που θα σας μυήσει σε κάτι καινούργιο και θα σας περιγράψει λεπτομερώς τι θα απολαύσετε. Κι αυτό ακόμη και αν έχετε ήδη μερικά κουτιά με ερωτικά παιχνίδια. Σκεφτήκαμε και τις δύο περιπτώσεις και δοκιμάσαμε επτά ερωτικά βοηθήματα για ζευγάρια. Και μετά απλώς διασκεδάστε!

Fun Factory Limba Flex M   

Γιάννης (36 ετών)

Το dildo Fun Factory Limba Flex M μοιάζει διακριτικό, αλλά κάνει κάτι ξεχωριστό: έχει μορφοποιήσιμο άκρο. Το οποίο είναι εξαιρετικό για δύο λόγους. Λυγίζοντάς το όσο χρειάζεται, η σύντροφός σας μπορεί να το νιώσει στο εσωτερικό της, σαν να ήταν πολύ πιο ογκώδες. Και με εξάσκηση, θα φτάσετε στο σημείο να το διαμορφώνετε έτσι ώστε να βρίσκει το σημείο G της.

Παρά το εντελώς ασεξουαλικό χρώμα (πραγματικά αυτό δεν το καταλαβαίνω), έχει μαλακή επιφάνεια και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο μπάνιο, στο ντους, οπουδήποτε. Και όταν δεν θα απολαμβάνετε να παίζετε μαζί του κολπικά, το συγκεκριμένο dildo – φυσικά υπό αυστηρές συνθήκες υγιεινής – είναι εξαιρετικό για τις πρώτες εμπειρίες με πρωκτικό σεξ. Η άκρη του επιτρέπει πραγματικά εύκολη διείσδυση. 

Με το να είναι λεπτή, δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε «αν θα πονέσει». Επιπλέον, όπως ακριβώς το εύπλαστο άκρο του dildo είναι ιδανικό για την εύρεση του σημείου G της γυναίκας, είναι εξίσου εξαιρετικό για την εύρεση του δικού μας «σημείου G», του προστάτη. Έτσι, μπορείτε να μοιραστείτε με ασφάλεια αυτό το παιχνίδι, ακόμη και να έχει ο καθένας το δικό του, κι έτσι και οι δύο θα βρείτε σε αυτό κάτι που σας αρέσει. Δεν περιμένατε και πολλά, αλλά με εξέπληξε! 

Fun Factory Duke Prostate 

Μαρία (40 ετών)

Αυτή η κριτική χρειάστηκε λίγη παραπάνω πειθώ. Ο σύζυγός μου δεν φαινόταν ποτέ ενθουσιασμένος με τέτοια παιχνίδια, αλλά η κριτική τον έκανε να συνεργαστεί. Και νομίζω ότι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη γι’ αυτόν. Αλλά σταδιακά! 

Εάν ο διεγέρτης προστάτη Fun Factory Duke Prostate τοποθετηθεί σωστά, το πρώτο μέρος δείχνει προς τον κόκκυγα, το σώμα του δονητή διεγείρει τον προστάτη και η «λαβή» δείχνει προς το όσχεο. Βρήκαμε την ποιότητα καλή, το υλικό λείο, τη δόνηση πολύ ευχάριστη, την περίμετρο όχι υπερβολική. Με βάση την εμπειρία μας δε θα συνιστούσαμε το Duke για αρχάριους στο πρωκτικό σεξ. Το ανορθόδοξο σχήμα είναι δύσκολο να εισαχθεί˙ είναι ευκολότερο να ξεκινήσετε με μια κλασική πρωκτική σφήνα, ακόμη και μια δονούμενη.

Satisfyer Partner Plus Remote 

Μαρία (40 ετών)

Νιώθετε ποτέ ότι κάτι λείπει από τη σεξουαλική σας ζωή; Ναι; Μπορείτε να δοκιμάσετε τον δονητή για ζευγάρια Satisfyer Partner Plus Remote. Πολύ ευχάριστο υλικό, εύκολη εισαγωγή, υπόσχεση για πολλαπλή απόλαυση όταν ο σύντροφος είναι μέσα σας, και ένα τηλεχειριστήριο, τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε! Αλλά το εξωτερικό μέρος του δονητή για ζευγάρια είναι πολύ μακρύ για μένα, οπότε δονείται λίγο πάνω από την κλειτορίδα. Μπορείτε να το σύρετε λίγο πιο χαμηλά, αλλά τότε βγαίνει το εσωτερικό μέρος... το οποίο λειτουργεί πολύ καλά από μόνο του! 

Το κουμπί απενεργοποίησης βρίσκεται ακριβώς στο σημείο όπου ο σύντροφός σας προσπαθεί να σας φτάσει και μπορεί να συμβεί να κλείσει κατά λάθος ο δονητής. Γενικά ο δονητής είναι σχετικά σκληρός για κοινή χρήση και η όλη διαδικασία δεν ήταν πολύ ευχάριστη για τον σύντροφο. Εάν, όμως, το εξωτερικό κομμάτι ήταν λίγο πιο κοντό, τότε είναι ο τέλειος βοηθός για σόλο παιχνίδι!

Ερωτικά βοηθήματα για ζευγάρια

WE-VIBE Jive 

Εύα (33 ετών)

Το δονούμενο αυγό WE-VIBE Jive είναι ανατομικά άνετο, εύκολο στην εισαγωγή και τον έλεγχο και προσφέρει πολλές λειτουργίες και δονήσεις από εντελώς ελαφριές έως παλλόμενες. Ελέγχετε τα πάντα με ένα μόνο κουμπί που βγαίνει γύρω από την κλειτορίδα. Το τέλειο είναι η εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε και με την οποία μπορείτε, για παράδειγμα έξω, στον κινηματογράφο, στο σούσι, στο σπίτι των γονιών σας να φροντίσετε για την απόλυτη έκρηξη μεταξύ σας. Οι δονήσεις δεν ακούγονται, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι’ αυτό!

Τέλος, η χρήση του WE-VIBE Jive έχει μερικά «αλλά». Πρώτα πρέπει να φορτίσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή, επομένως δεν είναι παιχνίδι για κάποιον που βιάζεται πολύ. Και στη συνέχεια, όταν βιώνετε πραγματικά έντονους οργασμούς, είναι πολύ εύκολο να σπρώξετε το «αυγό» προς τα έξω κατά τη διάρκειά τους. Αν, λοιπόν, το βγάλετε έξω, ποτέ χωρίς εσώρουχο!

HUEMAN Saturn Vibrating Cock/Ball Ring 

Μαρία (40 ετών)

Το σταθερό δονούμενο δαχτυλίδι πέους HUEMAN Saturn Vibrating Cock/Ball Ring μπορεί να τραβηχτεί πάνω από τους όρχεις, αν δεν έχετε έναν σύντροφο με πιο μεγάλο μόριο. Αλλά το δαχτυλίδι είναι διασκεδαστικό, ακόμη και αν «κάθεται» στη ρίζα του πέους. Το δαχτυλίδι είναι αρκετά σταθερό για να σας προσφέρει άφθονη διασκέδαση, αλλά και αρκετά εύκαμπτο για να βγαίνει σε περίπτωση ανάγκης χωρίς τραυματισμό. 

Το κερασάκι στην τούρτα είναι οι διαφορετικές λειτουργίες δόνησης που θα ικανοποιήσουν τόσο τον σύντροφο όσο και τη σύντροφο. Συνολικά είναι δέκα! Το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης είναι στην πραγματικότητα πιο δύσκολο να βρεθεί, αλλά φωτίζει αμυδρά όταν είναι ενεργοποιημένο. Οπότε θα τα καταφέρετε!

Lelo Lyla 2 

Έλενα (42)

Το δονούμενο αυγό Lelo Lyla 2 ταιριάζει τέλεια στο χέρι, είναι υπέροχο για εισαγωγή... Αν είστε ξαπλωμένοι, αισθάνεστε τις δονήσεις περισσότερο λόγω του τρόπου με τον οποίο μεταφέρονται κατά μήκος της σπονδυλικής σας στήλης και οι διαφορές μεταξύ των διαφορετικών λειτουργιών δεν είναι εντελώς εύκολο να εντοπιστούν. Και δεν θέλετε να μαντέψετε τι πραγματικά συμβαίνει μέσα σας. 

Σηκωθείτε λοιπόν και περπατήστε για λίγο. Με το αυγό μέσα. Ή καθίστε. Και αφήστε το σύντροφο ή τη σύντροφό σας να παίξει. Αισθάνονται τις ίδιες δονήσεις στο τηλεχειριστήριο όπως εσείς μέσα, οπότε ξέρουν ακριβώς τι σας κάνουν. Αυτό είναι ένα παιχνίδι που εξιτάρει!

Εν πάση περιπτώσει, είναι γεγονός ότι ο πιο σίγουρος δρόμος προς τον οργασμό με το Lelo Lyla 2 είναι τη στιγμή που τοποθετείτε το δονούμενο αυγό στην κλειτορίδα σας, αν και δεν ήταν φτιαγμένο ακριβώς γι’ αυτό. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει «απλώς έτσι», αντί για τις κολπικές μπάλες, σαν ένα βοήθημα για τη σύσφιξη του πυελικού εδάφους. Το σπουδαίο είναι ότι η συσκευή έρχεται κατευθείαν φορτισμένη, οπότε δεν καθυστερεί η απόλαυση! 

Δοκιμάστε αυτά τα σεξουαλικά παιχνίδια

WE-VIBE Tango Pleasure Mate Collection Set 

Έλενα (42)

11 βαθμοί στους 10! Αν αυτές οι κριτικές είχαν έναν νικητή, τον βλέπετε αυτή τη στιγμή – το ερωτικό σετ WE-VIBE Tango Pleasure Mate Collection Set. Υπομείνετε 90 λεπτά για την πρώτη φόρτιση της λευκής συσκευής και στη συνέχεια διασκεδάστε. Όταν βάζετε τη λευκή συσκευή στο ροζ didlo, έχετε έναν εξαιρετικό κολπικό δονητή με το επίπεδο άκρο του οποίου μπορείτε εναλλακτικά να διεγείρετε την κλειτορίδα. Μη διστάσετε να το βάλετε στα χέρια του συντρόφου σας, να τον αφήσετε να αλλάζει λειτουργίες κατά βούληση και να παραδοθείτε πλήρως!

Η λειτουργία «φλερτ» είναι αυτή που αξίζει περισσότερο. Νιώστε τις δονήσεις, αρκετά. Τόσο πολύ που πιθανόν το χέρι του συντρόφου σας να μουδιάσει, αλλά μπορεί να το αντέξει και να διασκεδάσει αλλάζοντας λειτουργίες κατά βούληση με ένα ελαφρύ πάτημα του κουμπιού στη λευκή συσκευή! Και όταν έρθει η ώρα, το ροζ dildo μπορεί να μείνει μέσα (δεν τείνει να γλιστράει προς τα έξω), η λευκή συσκευή «περιπλανιέται» έξω και λειτουργεί σε όλο το σώμα ερεθίζοντας ευχάριστα. 

Μπορείτε επίσης να τα μοιραστείτε. Το μαύρο dildo είναι για πρωκτικό σεξ – εξαρτάται απλώς από το σε ποιον από εσάς αρέσει (ή το προτιμά) και αν το χρησιμοποιείτε με ή χωρίς δονήσεις. Θα νιώσετε πραγματικά καλά. Για πολύ καιρό. Και έντονα!

Έχετε κάποιο αγαπημένο από τα καλύτερα ερωτικά βοηθήματα για ζευγάρια; Αν ναι, μπορείτε να κάνετε μια μικρή ιδιωτική ανασκόπηση στο σπίτι, όπως κάναμε εμείς!

 

Διαβάστε περισσότερα