Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προτάσεις αρωμάτων για το ζώδιο του Κριού

9 Απριλίου 2018Notino
Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Κυριαρχείται από το στοιχείο της φωτιάς και συνεπώς χαρακτηρίζεται από ενέργεια κι επιμονή. Οι Κριοί πάντα δοκιμάζουν νέα πράγματα με μεγάλο ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα. Είναι τολμηροί και δεν φοβούνται κανένα εμπόδιο. Οι Κριοί αφοσιώνονται με πολύ πάθος τόσο στις ερωτικές υποθέσεις όσο και σε οποιεσδήποτε άλλες δραστηριότητες.

Ωστόσο, το ισχυρό πύρινο στοιχείο περιπλέκει καμιά φορά τη ζωή των Κριών. Εκνευρίζονται και διαπληκτίζονται εύκολα. Ευτυχώς, σε αντίθεση με άλλα ζώδια, ο θυμός τους δεν κρατάει πολύ. Πρέπει επίσης να μάθουν να αντιμετωπίζουν την ανυπομονησία τους. Λόγω του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού, παρόλο που στην αρχή επιδεικνύουν έντονη δραστηριότητα, συχνά δεν ολοκληρώνουν κάποια πράγματα. Οι Κριοί δεν ξέρουν να χάνουν και πρέπει να βελτιώσουν το επίπεδο ανοχής τους.

Όλοι οι άνθρωποι προσπαθούν να γίνονται καλύτεροι. Οι Κριοί δεν αποτελούν εξαίρεση. Η σωστή επιλογή αρώματος σύμφωνα με το αστρολογικό ζώδιο μπορεί να ενισχύσει τα καλά χαρακτηριστικά ή να περιορίσει τα αρνητικά. Όλα τα αρώματα έχουν ενεργειακές δονήσεις μέσω των οποίων δρουν.

Προτάσεις αρωμάτων για γυναίκες Κριούς

Το άρωμα DKNY Be Delicious προσφέρει έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό αθωότητας και πειρασμού. Χάρη στο άρωμα αυτό μπορείτε να ανακαλύψετε όλα όσα σας είναι άγνωστα. Είναι ιδανικό άρωμα για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Για το λόγο αυτό είναι κατάλληλο ιδιαίτερα για τους Κριούς, εφόσον η άνοιξη αρχίζει με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού. Ωστόσο, μπορείτε να φοράτε το άρωμα κατά διάρκεια όλοκληρου του χρόνου.

Η βάση του αρώματος χτίζεται με αποχρώσεις αρώματος μήλου και αγγουριού. Η εσάνς του αρώματος περιλαμβάνει επίσης σαγηνευτικό λουλουδένιο άρωμα.

Μια από τις ιδιότητες που χαρακτηρίζει τους Κριούς είναι η ευθύτητα τους. Όμως κάθε γυναίκα θέλει κάποτε να είναι μυστηριώδης. Αυτή η επιθυμία εκπληρώνεται με το άρωμα YSL Black Opium Glowing. Ενισχύει την ευγένεια και τη συνολική αύρα ομορφιάς της προσωπικότητάς σας. Σίγουρα θα σας χαροποιήσει και ο μοναδικός σχεδιασμός της φιάλης του.

Στη βάση του αρώματος συνδυάζεται το περγαμόντο, το ασυνήθιστο ​​γιασεμί σαμπάκ, το άνθος πορτοκαλιάς και στοιχεία από καφέ και κέδρο.

Προτάσεις αρωμάτων για άνδρες Κριούς

Τα αρώματα που είναι ικανά να στηρίξουν την αρσενική φωτιά που καίει στους Κριούς δεν είναι πολλά. Το Dior Fahrenheit είναι ένα από αυτά. Σας δίνει το χάρισμα να μαγεύετε τον καθένα. Η μαγεία του όμως κρύβεται και σε κάτι άλλο. Το άρωμα σας επιτρέπει να αναπτύξετε τις λεπτές και εύθραυστες πτυχές του εσωτερικού σας κόσμου, κάτι που σίγουρα χρειάζεστε!

Το άρωμα προσφέρει πλούσιο συνδυασμό από περγαμόντο, λεμόνι, κράταιγο, λεβάντα, άνθη βιολέτας, κεχριμπάρι και κερί μέλισσας. Σημαντικά συστατικά είναι επίσης ο κέδρος και το σανταλόξυλο.

Ένα άρωμα που θα σας κάνει να αισθάνεστε καλά ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις είναι το Clinique Happy for Men. Το άρωμα αυτό σας αναζωογονεί όχι μόνο τις καυτές καλοκαιρινές ημέρες αλλά και οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του χρόνου. Σε περιπτώσεις που ο ζήλος ή η αναστάτωσή σας ξεπερνάει τα όρια. Ταυτόχρονα όμως δεν θέτει όρια στην αρρενωπότητά σας και σας κάνει να νιώθετε άνεση κι ευχαρίστηση.

Το άρωμα ανοίγει με λάιμ, λεμόνι και μανταρίνι. Συνεχίζει με πολύ ευχάριστες λουλουδένιες νότες. Στο τέλος κάνει την εμφάνισή του το πολύτιμο ξύλο.

Διαβάστε περισσότερα