Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Trendy nude μανικιούρ

Τα νύχια σε nude χρώματα δεν είναι πραγματικά βαρετά. Έχουν κατακτήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον τελευταίο καιρό και δεν φαίνεται ότι η τάση αυτή θα παρέλθει σύντομα. Επιπλέον, το ουδέτερο μανικιούρ είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση, για κάθε εποχή και κάθε διάθεση. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Βήμα 1

Ξεκινήστε με τη βάση για τζελ νύχια NOBEA UV & LED, η οποία εφαρμόζεται απευθείας στα νύχια για να δημιουργήσει την τέλεια βάση για την επόμενη στρώση. Εφαρμόστε την σε καθαρά, στεγνά νύχια. Στη συνέχεια, σκληρύνετε το βερνίκι στη λάμπα LED, όπως και κάθε άλλη στρώση βερνικιού νυχιών αυτής της σειράς.

Βήμα 2

Συνεχίστε με το τζελ βερνίκι NOBEA UV & LED σε nude απόχρωση. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την απόχρωση Blush pink #21. Εφαρμόστε δύο στρώσεις και σκληρύνετε ξανά στη λάμπα.

Βήμα 3

Πάρτε πάλι το βερνίκι NOBEA UV & LED, αυτή τη φορά στην απόχρωση Bright white #17. Χρησιμοποιώντας ένα λεπτό (διακοσμητικό) πινέλο, ξεκινήστε να διαμορφώνετε τις λεπτές στρώσεις των πάνω τόξων ώστε να καλύψετε διαγώνια ολόκληρη την ελεύθερη άκρη του νυχιού. Σε μία από τις άκρες κάθε νυχιού, επεκτείνετε το τόξο μέχρι τη μέση.

Βήμα 4

Τώρα ήρθε η ώρα για δημιουργικές στιγμές γεμάτες διακόσμηση. Μπορείτε να εμπνευστείτε από τα σχέδια στο σεμινάριο ή να δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια στο μανικιούρ. Δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας! Εμείς έχουμε επιλέξει ακανόνιστες γραμμές διαφορετικού πλάτους.

Βήμα 5

Για να κάνετε τα νύχια σας να λάμπουν έντονα και να διατηρήσετε τα χρώματα όμορφα για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο, εφαρμόστε ένα στρώμα τζελ top coat NOBEA UV & LED, το οποίο – ως τελευταίο βήμα – σκληραίνει ξανά στη λάμπα.