Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Aveda

Aveda

Η επωνυμία Aveda βασίζεται σε πυλώνες που την ίδια στιγμή εκφράζουν τις σημαντικότερες ανάγκες και επιθυμίες των σημερινών καταναλωτών. Ένας από τους πυλώνες είναι η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων Aveda με φυσική σύνθεση και η καινοτομία τους. Τα προϊόντα μαλλιών Aveda περιέχουν κατά μέσο όρο 90 % συστατικά φυσικής προέλευσης. Έτσι η επωνυμία είναι 100% vegan. Είναι επίσης υπερήφανη που διασφαλίζει ότι τα προϊόντα της προσφέρουν μια πραγματική εμπειρία ευεξίας. 

Η φροντίδα για τον πλανήτη και όλους όσους ζουν σε αυτόν δεν αποτελεί μόνο πυλώνα, αλλά και αποστολή της Aveda. Η Aveda ήταν η πρώτη επωνυμία καλλυντικών που παρήγαγε το 100% των προϊόντων της αποκλειστικά από αιολική ενέργεια. Κατέχει επίσης την πρωτιά στη χρήση ανακυκλώσιμων συσκευασιών. Η ελαχιστοποίηση των αποβλήτων και του αποτυπώματος άνθρακα και η υπεύθυνη χρήση των πόρων είναι οι τρόποι με τους οποίους η Aveda φροντίζει όχι μόνο για τον κόσμο της ομορφιάς, αλλά και για τον κόσμο γενικότερα.

Ανάμεσα στα πιο αγαπημένα προϊόντα περιλαμβάνονται το σαμπουάν ή το κοντίσιονερ Aveda. Τα προϊόντα μαλλιών Aveda είναι πραγματικά θρυλικά. Όσες λατρεύουν το μακιγιάζ θα ενθουσιαστούν με το make-up της Aveda και οι άνδρες θα αγαπήσουν τα προϊόντα Aveda Men. Εδώ υπάρχει σίγουρα κάτι για όλους όσους ενδιαφέρονται για προϊόντα με αγνή σύνθεση καθώς και για το περιβάλλον.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου