Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Atelier Cologne

Atelier Cologne

 Φρέσκα, κομψά και διαυγή σαν Eau de Cologne αλλά με την ένταση και τη μεγάλη διάρκεια που χαρακτηρίζουν τα Eau de Parfum. Πρόκειται για τα αρώματα του γαλλικού οίκου Atelier Cologne - του πρώτου οίκου αρωμάτων που παράγει αγνά αρώματα, εμπνευσμένα από το θρυλικό Eau de Cologne. Τα αρώματα Atelier Cologne περιέχουν κατά μέσο όρο 18% αιθέρια έλαια και παράγονται αποκλειστικά στη Γαλλία. Η σύνθεση των αρωμάτων περιλαμβάνει φυσικά συστατικά υψηλής ποιότητας που προέρχονται από βιώσιμες πηγές.

 Πίσω από την επωνυμία Atelier Cologne βρίσκεται το ζεύγος γαλλο-ιταλικής καταγωγής Christophe Cervasel και Sylvie Ganter. Σύντομα μετά την γνωριμία τους διαπίστωσαν ότι, εκτός από την αμοιβαία αγάπη, τους συνδέει και το κοινό πάθος για το θρυλικό Eau de Cologne. Όνειρό τους ήταν να δημιουργήσουν ένα φρέσκο, ευκολοφόρετο και κομψό άρωμα. Το 2009, το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα και ίδρυσαν τον δικό τους οίκο αρωμάτων, Atelier Cologne.

 Ανάμεσα στα πιο αγαπημένα αρώματα του οίκου ανήκει το κιτρώδες άρωμα με νότες από πορτοκάλι Atelier Cologne Orange Sanguine, το Atelier Cologne Clémentine California που μυρίζει ζουμερά μανταρίνια και το ανατολίτικο άρωμα Atelier Cologne Ambre Nue. Οι λάτρεις της βανίλιας θα ενθουσιαστούν με το Atelier Cologne Vanille Insensée ενώ όσοι ψάχνουν για ένα άρωμα κατάλληλο για τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού, αλλά και για πολλές διαφορετικές περιστάσεις, θα εντυπωσιαστούν με το κιτρώδες Atelier Cologne Cédrat Enivrant.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου