Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Ashleigh & Burwood London Frosted Bloom καταλυτική λάμπα 15x10 cm
Ashleigh & Burwood London Frosted Bloom καταλυτική λάμπα 15x10 cm
Ashleigh & Burwood London Frosted Bloom καταλυτική λάμπα 15x10 cm

Η καταλυτική λάμπα Ashleigh & Burwood London Frosted Bloom αποτελεί τέλειο αξεσουάρ για το σπίτι, το γραφείο, για ξενοδοχεία και κέντρα ευεξίας. Το μυστικό της καταλυτικής λάμπας βασίζεται στην αρχή της καταλυτικής αντίδρασης – δηλαδή στην καύση χωρίς φλόγα. Η λάμπα προορίζεται τόσο για αρωματισμό χώρων όσο για καθαρισμό και απολύμανση του αέρα σε κλειστούς χώρους.

Χαρακτηριστικά:

  • μπορεί να αφεθεί χωρίς επίβλεψη άφοβα
  • εξουδετερώνει όλες τις οσμές στο χώρο, συμπεριλαμβανομένης της οσμής από καπνό τσιγάρου, από μαγείρεμα ή κατοικίδια ζώα
  • αρωματίζει ευχάριστα όλο το χώρο

Οδηγίες χρήσεως:
Η συσκευασία δεν περιέχει ένα ανταλλακτικό για την καταλυτική λάμπα. Χρησιμοποιείτε σύμφωνα με τις συνημμένες οδηγίες. Αφαιρέστε το διακοσμητικό κάλυμμα και το κάλυμμα κατάσβεσης και χρησιμοποιήστε μια χοάνη για να γεμίσετε τη λάμπα μέχρι τα 2/3 με αρωματική ουσία. Επανατοποθετήστε το φυτίλι με το πετραδάκι στη λάμπα και κλείστε με το κάλυμμα κατάσβεσης.Μετά από περίπου 20 λεπτά, όταν το άρωμα φτάσει στο πετραδάκι μέσω του φυτιλιού, πάρτε τον αναπτήρα και ανάψτε το πετραδάκι. Αφήστε τη φλόγα να καίει για 3-5 λεπτά και στη συνέχεια σβήστε την φυσώντας και καλύψτε το πετραδάκι με το διακοσμητικό κάλυμμα. Η διαδικασία κατάλυσης ξεκινά και η λάμπα αρχίζει να ευωδιάζει. Μόλις επιτευχθεί η επιθυμητή ένταση του αρώματος, αντικαταστήστε το διακοσμητικό κάλυμμα με το κάλυμμα κατάσβεσης. Έτσι σταματάει η καταλυτική αντίδραση.

Ashleigh & Burwood LondonFrosted Bloom καταλυτική λάμπα 15x10 cm

1 τμχ
60,90

Περισσότερα από 5 τεμάχια σε απόθεμα | 60,90 / 1 τμχ , συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ | Κωδικός: ABL07976
1
Γενική Ταχυδρομική
Πέμπτη 20/6/2024
Προσωπική παραλαβή
Πέμπτη 20/6/2024