Άρωμα για το πλυντήριο ρούχων

Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Επωνυμία
Αξιολόγηση
  •   3
  •   1

Πλύντε τα ρούχα σας με άρωμα για το πλυντήριο ρούχων

Απολαύστε το άρωμα που διαρκεί στα σεντόνια και τα ρούχα σας. Το άρωμα για το πλυντήριο ρούχων μυρίζει, αναζωογονεί και διαρκεί περισσότερο από το μαλακτικό ρούχων. Η αρωματική εσάνς διεισδύει απευθείας στις ίνες των ρούχων και αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα – όταν είναι στεγνά και τα φοράτε.

Άρωμα για το πλυντήριο ρούχων ή μαλακτικό ρούχων;

Σε αντίθεση με το μαλακτικό ρούχων, το άρωμα για το πλυντήριο ρούχων μπορείτε να το βρείτε συχνότερα σε πιο μικρή και πρακτική συσκευασία, που διαρκεί για δεκάδες προγράμματα πλυσίματος. Ωστόσο, το βασικό πλεονέκτημα είναι ότι το άρωμα διαρκεί περισσότερο στα ρούχα. Το άρωμα για το πλυντήριο ρούχων διεισδύει απευθείας στις ίνες των ρούχων και δεν είναι διαλυτό στο νερό. Με κάθε νέα επαφή με το νερό, δεν ξεπλένεται από το ύφασμα κι έτσι εξασφαλίζει ένα άρωμα που διαρκεί.

Διαλέξτε στο notino.gr το αγαπημένο σας άρωμα που θα σας συνοδεύει σε κάθε σας βήμα. Θα βρείτε ξυλώδη, γλυκά, λουλουδάτα, με βότανα και δροσερά αρώματα, που ξυπνούν την αίσθηση των φρεσκοπλυμένων ρούχων ακόμη και για πολύ μετά το πλύσιμο.