Κηροπήγια

Απολαύστε το αγαπημένο σας αρωματικό κερί με ασφάλεια και επιπλέον σε μία κομψή συσκευασία. Ένα μοντέρνο κεραμικό ή γυάλινο κηροπήγιο για κεριά ρεσώ θα βελτιώσει τον εσωτερικό σας χώρο πολύ! Θα διαμορφώσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα ενώ παράλληλα θα είναι ένα κομψό κομμάτι που θα κάνει όλο τον χώρο φιλικό και ζεστό. Τέλος, θα χρησιμεύσει σαν ένα πρακτικό αξεσουάρ που προστατεύει το περιβάλλον από το χυμένο κερί και τη φωτιά.

Γυάλινο κηροπήγιο για την ασφάλεια τη δική σας και των επίπλων σας

Δεν θα χρησιμοποιήσετε τα κηροπήγια για αναθηματικά κεριά μόνο σαν ένα αξεσουάρ του σπιτιού. Χάρη στις καθαρές και κοφτές άκρες, το φως του κεριού δημιουργεί ενδιαφέροντα σχήματα στο χώρο, αλλά πάνω απ’ όλα προστατεύει τα έπιπλα. Τοποθετήστε ένα αναθηματικό κερί ή ένα κερί ρεσώ στο κηροπήγιο και μη φοβάστε ότι θα χυθεί το κερί. Συγχρόνως, τα κηροπήγια μειώνουν τον κίνδυνο φωτιάς, εάν ξεχάσετε να σβήσετε το κερί προτού φύγετε.

Διαλέξτε από μια πλούσια προσφορά γυάλινων και κεραμικών κηροπήγιων για κεριά ρεσώ και αναθηματικά κεριά Yankee Candle ή 54 Celsius και απολαύστε το μεθυστικό άρωμα του αγαπημένου σας κεριού σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.