Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Aramis

Aramis

 Η κομψότητα, η αρρενωπότητα και η άριστη ποιότητα δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί το άρωμα Aramis από την επωνυμία με το ίδιο όνομα, το πρώτο διάσημο ανδρικό άρωμα που πουλήθηκε σε πολυκατάστημα και το οποίο μέχρι σήμερα – ήδη πολλές δεκαετίες στην αγορά – παραμένει ακόμη αγαπημένο χάρη στη διαχρονικότητά του.

Η ιστορία της επωνυμίας Aramis χρονολογείται πίσω στο 1964. Πήρε το όνομά της από έναν από τους Τρεις Σωματοφύλακες από το θρυλικό μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά. Η αρωματική σύνθεση των αρωμάτων Aramis συχνά φέρει ξυλώδεις και φρέσκες εσπεριδοειδείς νότες, εσωκλείει αρρενωπότητα και κομψότητα και οι κορυφαίοι αρωματοποιοί στον κόσμο συμβάλλουν στη δημιουργία τους.

Δοκιμάστε, για παράδειγμα, το ανδρικό Eau de Toilette Aramis Havana, το οποίο ξαφνικά θα σας μεταφέρει στην ηλιόλουστη Κούβα, το άρωμα Aramis New West γεμάτο από ξυλώδεις νότες ή το άρωμα Aramis Calligraphy με ξύλο oud (ξυλαλόη) και τριαντάφυλλα στον κυρίαρχο ρόλο. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε το Eau de Toilette Aramis Tuscany Per Uomo, εμπνευσμένο από τη γραφική Τοσκάνη. Φυσικά, το χαρτοφυλάκιο της επωνυμίας περιλαμβάνει το βάλσαμο για μετά το ξύρισμα Aramis, το οποίο λειαίνει τέλεια και συγχρόνως αρωματίζει την επιδερμίδα.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου