Απολέπιση σώματος

Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Αξιολόγηση
  •   26
  •   6
  •   2
  •   1
Κορυφαία σε πώληση

Τι μπορεί να κάνει το scrub σώματος

Κάντε το δέρμα σας απαλό στην αφή και έτοιμο για περαιτέρω περιποίηση. Η απολέπιση σώματος είναι ένας εξαιρετικός βοηθός που απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, αντιμετωπίζει τις ραγάδες, το ξηρό δέρμα και τους φραγμένους πόρους.

Τι είναι η απολέπιση σώματος;

Η απολέπιση σώματος ή αλλιώς body scrub είναι μια κρέμα ή τζελ με λεπτούς κόκκους που τρίβουν απαλά το δέρμα, απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και τα αποκαθιστούν ταχύτερα. Η απολέπιση σώματος στο ντους βελτιώνει επίσης τη ροή του αίματος, φωτίζει και αναζωογονεί το δέρμα.

Πότε και γιατί να ενδώσετε σε μια απολέπιση σώματος;

Η απολέπιση σώματος είναι κατάλληλη πριν εφαρμόσετε βούτυρο σώματος, κρέμα ή γαλάκτωμα και παράλληλα είναι απαραίτητη πριν από την εφαρμογή προϊόντων μαυρίσματος. Η απολέπιση σώματος βοηθά επίσης στη φροντίδα του ξηρού δέρματος και βελτιώνει τη συνολική του εμφάνιση και κατάσταση μετά την πρώτη χρήση.

Είδη απολέπισης σώματος και προσώπου

Υπάρχουν διάφοροι τύποι απολέπισης για τα διάφορα μέρη του σώματος, όπως απολέπιση ποδιών, απολέπιση χεριών ή απολέπιση για την κυτταρίτιδα σχεδιασμένη για τη θεραπεία των προβληματικών περιοχών. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε απολέπιση σώματος στο πρόσωπό σας! Τα προϊόντα περιέχουν κόκκους διαφορετικού πάχους και μπορεί να ερεθίσουν το πρόσωπό σας.

Προσπαθήσατε να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα; Εστιάστε σε μια ειδική απολέπιση για την κυτταρίτιδα, όπως απολέπιση με καφέ. Ο καφές καταπολεμά την κυτταρίτιδα πολύ αποτελεσματικά, μειώνει την ορατότητα των ραγάδων και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.

Για το ξηρό δέρμα, χρησιμοποιήστε μια θρεπτική απολέπιση λαδιού και προσθέστε πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία στο δέρμα με μια απολέπιση αλατιού. Και εάν θέλετε να γλυκάνετε τη φροντίδα του σώματός σας, δοκιμάστε μια απολέπιση ζάχαρης στο σώμα με μαλακτικό αποτέλεσμα.

Πώς να κάνετε απολέπιση σώματος:

  1. Χρησιμοποιείτε την απολέπιση σώματος μία φορά την εβδομάδα σε βρεγμένο δέρμα όταν κάνετε ντους ή μπάνιο.
  2. Κάντε απαλό μασάζ με τους κόκκους στο δέρμα με κυκλική κίνηση, αφήστε για λίγο και στη συνέχεια ξεπλύνετε και στεγνώστε καλά.
  3. Τέλος, ενυδατώστε το δέρμα σας˙ αρκεί το αγαπημένο σας γαλάκτωμα σώματος, κρέμα ή λάδι.

Όλα τα υπέροχα body scrubs, καθώς και τα προϊόντα απολέπισης ποδιών ή απολέπισης χεριών, βρίσκονται στο notino.gr. Επιλέξτε το καλύτερο!