Βούρτσα ξυρίσματος

Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Αξιολόγηση
  •   1

Λατρεύετε την παραδοσιακή μέθοδο ξυρίσματος και αναζητάτε ποιοτικό εξοπλισμό για εγγυημένα απόλυτα λείο πρόσωπο; Ένα απαραίτητο αξεσουάρ είναι η βούρτσα ξυρίσματος, με την οποία μπορείτε να εφαρμόσετε ομοιόμορφα το σαπούνι ή τον αφρό ξυρίσματος στο πρόσωπο.

Τι τρίχες να επιλέξω

  • Οι βούρτσες με φυσικές τρίχες είναι κλασικές. Ανάμεσα στις καλύτερες ανήκουν οι βούρτσες ξυρίσματος από τρίχες ασβού, οι οποίες είναι πολύ απαλές στην επιδερμίδα και σχηματίζουν πλούσιο αφρό διευκολύνοντας την κίνηση του ξυραφιού.
  • Οι τεχνητές τρίχες μπορεί να μην προετοιμάζουν το δέρμα για το ξύρισμα τόσο καλά όσο οι φυσικές αλλά οι βούρτσες με συνθετικές τρίχες είναι κατάλληλες για vegans και άτομα με αλλεργίες στο τρίχωμα των ζώων. Είναι οικονομικές και έχουν αρκετά μεγάλη διάρκεια ζωής.

Τρόπος χρήσης της βούρτσας ξυρίσματος

Πλύνετε καλά τη βούρτσα με σαπουνόνερο πριν την πρώτη χρήση. Υγράνετε τη βούρτσα με ζεστό νερό κάθε φορά που ξυρίζεστε. Δημιουργήστε πλούσιο αφρό με κυκλικές κινήσεις στο σαπούνι ξυρίσματος κι εφαρμόστε τον στο πρόσωπό σας. Ξεπλύνετε τη βούρτσα αμέσως μετά τη χρήση και αφήστε την να στεγνώσει. Μην τοποθετείτε ποτέ την υγρή βούρτσα σε σφραγισμένες θήκες, όπως νεσεσέρ καλλυντικών ή θήκες ταξιδίου.

Επωφεληθείτε από την ποιότητα και επιλέξτε την καλύτερη βούρτσα ξυρίσματος Wilkinson Sword, Captain Fawcett ή Edwin Jagger και απολαύστε τέλειο ξύρισμα.