Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Alterna

Σχετικά με την Alterna

Φυσική. Αποδεδειγμένη. Επαγγελματική. Αυτή είναι η πολυτελής φροντίδα μαλλιών Alterna, χάρη στην οποία δεν χρειάζεται πλέον να επιλέξετε ανάμεσα σε επαγγελματική, κλινικά αποδεδειγμένη θεραπεία και προϊόντα με φυσικά συστατικά. Τώρα μπορείτε να τα έχετε όλα ταυτόχρονα. Χωρίς συμβιβασμούς.

 

Η Alterna ιδρύθηκε το 1997. Από τότε, έχει πρωτοπορήσει σε μια νέα προσέγγιση στην περιποίηση των μαλλιών, οικοδομώντας τη φήμη της σε αποτελέσματα, όχι τις υποσχέσεις. Όλα τα προϊόντα της Alterna είναι εντελώς απαλλαγμένα από parabens, θειικά άλατα και άλλα σκληρά πρόσθετα. Αντ 'αυτού, περιέχουν υψηλής ποιότητας και σπάνια συστατικά όπως το πολυτελές χαβιάρι ή το μπαμπού. 

Όλοι θα βρουν την τέλεια φροντίδα των μαλλιών τους που ταιριάζει στις ανάγκες τους ανάμεσα στα προϊόντα της Alterna. Είτε έχετε φριζάρισμα, μαλλιά χωρίς όγκο ή ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, το σαμπουάν της Alterna δεν θα σας απογοητεύσει. Περιέχει εκχύλισμα χαβιαριού που αποκαθιστά την υγρασία μέσα στις ίνες των μαλλιών, χαρίζει ελαστικότητα και αφήνει τα μαλλιά εκθαμβωτικά λαμπερά. Το μοναδικό κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας AGE-CONTROL COMPLEX® βοηθά στη μείωση των συμπτωμάτων γήρανσης των μαλλιών.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου