Σχετικά με τον οίκο Acqua di Parma

Ποιότητα, κομψότητα, δημιουργικότητα και αποκλειστικότητα – αυτές είναι οι αξίες που συνοδεύουν τα αρώματα Acqua di Parma εδώ και πάνω από 100 χρόνια.

Η πολυτελής εταιρεία niche αρωμάτων Acqua di Parma ιδρύθηκε το 1916 στο κέντρο της ιστορικής ιταλικής πόλης της Πάρμας. Σ΄ ένα μικρό εργοστάσιο παραγωγής αρωμάτων, δημιούργησαν οι μαέστροι αρωματοποιοί ένα μοντέρνο, ελαφρύ και φρέσκο άρωμα που διέφερε ιδιαίτερα από τις δυνατές κι έντονες κολόνιες γερμανικής προέλευσης. Στη σύνθεση της πρώτης ιταλικής κολόνιας χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά φυσικά συστατικά και παραμένει αναλλοίωτη μέχρι τις μέρες μας.

Το Acqua di Parma Colonia έγινε σύμβολο στη δεκαετίας του 1930. Εκείνη την περίοδο το άρωμα απέκτησε τη θρυλική του εμφάνιση και η φιάλη του σε στιλ αρτ ντεκό είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας μέχρι σήμερα. Η διεθνής επιτυχία του οίκου επήλθε μετά τα μέσα του 20ου αιώνα όταν τα προϊόντα Acqua di Parma έγιναν περιζήτητα και λατρεύτηκαν από τους κύκλους της υψηλής κοινωνίας.

Ο οίκος συνεχίζει να διατηρεί μία θέση ανάμεσα στις εταιρείες πολυτελείας και ο κατάλογός του περιλαμβάνει σειρές γυναικείων και ανδρικών αρωμάτων. Δοκιμάστε το γυναικείο άρωμα Acqua di Parma Profumo ή το ανδρικό άρωμα Acqua di Parma Colonia Oud και αναγνωρίστε την αξία των υψηλής ποιότητας συστατικών, της ιταλικής παραγωγής και της άριστης δεξιοτεχνίας.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Άνοιγμα φίλτρου Κλείσιμο φίλτρου

Εύρος τιμών

έως

Δώρα και προσφορές

Αξιολόγηση

  •   2
Κορυφαία σε πώληση