Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Πιστεύουμε ότι η ομορφιά έχει μεγαλύτερη αξία όταν την δημιουργούμε και τη φροντίζουμε μόνοι μας. Γι΄ αυτό υπάρχει η εταιρεία Sally Hansen, για να παρέχει στις γυναίκες ό,τι χρειάζονται με σκοπό να επιτύχουν αυτό που ονειρεύονται. Προϊόντα. Τεχνογνωσία. Έμπνευση. Εμφάνιση και αποτέλεσμα σαν να βγήκατε μόλις από ινστιτούτο αισθητικής χωρίς την ανάγκη επίσκεψης. Δίνει στις γυναίκες τη δυνατότητα και τη δύναμη να νιώθουν πως είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, κάθε μέρα.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SALLY HANSEN

Sally Hansen - η δύναμη της όμορφης εμφάνισης που δημιουργούμε μόνες μας. Η φιλοσοφία αυτής της παγκοσμίως αναγνωρισμένης κι επιτυχημένης εταιρείας στον τομέα της περιποίηση νυχιών είναι απλή - όταν οι γυναίκες μόνες τους αναλαμβάνουν την δημιουργία της όμορφης εμφάνισης, επιτυγχάνουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

 

Η Sally Hansen ήταν μια πραγματικά δυναμική γυναίκα, πρωτοπόρος και είδωλο του μοντέρνου στυλ. Τη δεκαετία του 1950 έγινε αυτοδημιούργητη και επιτυχημένη επιχειρηματίας. Η επιτυχία της εταιρείας ξεκίνησε με το πλέον θρυλικό βερνίκι νυχιών Sally Hansen Hard as Nails® Hard as Wraps™ ενώ ακολούθησαν και άλλα δημοφιλή προϊόντα που προορίζονταν για την δημιουργία καταπληκτικού μανικιούρ και πεντικιούρ. Η επίτευξη του επαγγελματικού αποτελέσματος χαρίζει πάντοτε την υπέροχη αίσθηση της προσωπικής επιτυχίας. Απολαμβάνετε τις στιγμές που αφιερώνετε για τον εαυτό σας; Τα καλλυντικά Sally Hansen προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε για αυτές τις στιγμές φροντίδας, συμπεριλαμβάνοντας την τεχνογνωσία και την έμπνευση. Είτε επιλέξετε σκληρυντικό βερνίκι Sally Hansen, ένα αγαπημένο gel βερνίκι Sally Hansen ή την εξειδικευμένη θεραπεία για ανάπτυξη νυχιών Sally Hansen NailGrowth Miracle®, το τελικό αποτέλεσμα είναι σαν από ινστιτούτο ομορφιάς και θα το λατρέψετε.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Κορυφαία σε πώληση