Προϊόντα για ακμή

Έχετε επιλέξει
  • Κατά της ακμής
Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Επωνυμία
Εμφάνιση επόμενου
Για ποιον;
Αξιολόγηση
  •   51
  •   10
  •   1
  •   1
  •   2
Κορυφαία σε πώληση

Πώς να απαλλαγείτε μόνιμα από την ακμή; Η θεραπεία της ακμής περιλαμβάνει την τήρηση του υγιεινού τρόπου ζωής αλλά και την υψηλής ποιότητας περιποίηση της επιδερμίδας με τα αποτελεσματικά προϊόντα κατά της ακμής!

Η καταπολέμηση της ακμής ξεκινάει με τον αποτελεσματικό καθαρισμό του δέρματος. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τζελ καθαρισμού, σαπούνια και ποιοτικές λοσιόν για την ακμή! Κατά καιρούς το δέρμα σας χρειάζεται πίλινγκ που αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και επιταχύνει την ανάπλαση του. Επιλέξτε προϊόντα καθαρισμού δέρματος χωρίς αλκοόλ γιατί δεν ερεθίζουν την επιδερμίδα και δεν την ξηραίνουν. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μην αγγίζετε χωρίς λόγο το καθαρισμένο δέρμα για να μην μεταφέρετε ανεπιθύμητα βακτήρια στα σημεία με ακμή. 

Ένα καθαρισμένο δέρμα απαιτεί καλή ενυδάτωση. Μπορείτε να την επιτύχετε με κρέμες προσώπου για ακμή ή ορούς. Μία φορά την εβδομάδα εφαρμόστε μάσκα προσώπου για ακμή για να δώσετε στο δέρμα σας τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες. Για τα έντονα συμπτώματα της ακμής υπάρχουν προϊόντα εντατικής διόρθωσης, τα οποία όχι μόνο θεραπεύουν τα σπυράκια αλλά συγχρόνως αποτρέπουν τη δημιουργία ανεπιθύμητων ουλών. Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε την καθημερινή σας φροντίδα χρησιμοποιώντας κρέμα με χρώμα για την ακμή προκειμένου να ενοποιήσετε τον τόνο της επιδερμίδας σας. 

Βρείτε τα καλύτερα προϊόντα για την ακμή στο notino.gr. Δοκιμάστε ποιοτικά καλλυντικά για ακμή από τις εταιρείες La Roche-Posay, Vichy, Bioderma, Alcina και πολλές άλλες!