Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
PMD Beauty Replacement Discs Very Sensitive Ανταλλακτικοί δίσκοι για συσκευή καθαρισμού επιδερμίδας
PMD Beauty Replacement Discs Very Sensitive Ανταλλακτικοί δίσκοι για συσκευή καθαρισμού επιδερμίδας

Η αμερικανική εταιρεία PMD Beauty προσφέρει έξυπνες συσκευές καθαρισμού δέρματος με τις οποίες μπορείτε να απολαμβάνετε αποτελεσματικές καλλυντικές διαδικασίες από την άνεση του σπιτιού σας. Με ευκολία και ασφάλεια.

Το μότο #BrilliantConfidence της PMD Beauty εκφράζει την εκθαμβωτική αυτοπεποίθηση. Η εταιρεία έχει ως προτεραιότητα οι πελάτες της να είναι ικανοποιημένοι με τον ίδιο τους τον εαυτό. Όπως λέει ο Sam Alexander, Γενικός Διευθυντής της PMD Beauty - «Πιστεύουμε πως η εταιρεία μας μπορεί να βοηθήσει τον καθένα να αγαπήσει τον εαυτό του όπως είναι». Αυτό ισχύει επειδή όσοι είναι ευχαριστημένοι με την επιδερμίδα τους είναι πιο ικανοποιημένοι με την εμφάνισή τους. Η ομάδα ειδικών της PMD Beauty εφηύρε την πρώτη φορητή συσκευή για μικροδερμοαπόξεση (μηχανική αφαίρεση των νεκρών κυττάρων του δέρματος) για χρήση στο σπίτι. Ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιστρεφόμενος δίσκος και το σύστημα αναρρόφησης κενού, δημιούργησε κυριολεκτικά επανάσταση στον τομέα της περιποίησης προσώπου στο σπίτι.

Το πιο δημοφιλές προϊόν της εταιρείας είναι η συσκευή καθαρισμού δέρματος με αναρρόφηση κενού PMD Beauty Microderm Classic, η οποία συμβάλλει στην αντιμετώπιση των μικρών ατελειών και αφήνει το πρόσωπό σας απόλυτα καθαρό και απαλό. Άλλο ένα προϊόν που έχουν λατρέψει γυναίκες σε όλο τον κόσμο είναι η μοναδική συσκευή για πιο πλούσια χείλη PMD Beauty Kiss με κατοχυρωμένη παλμική τεχνολογία κενού, το πρώτο εργαλείο κατά της γήρανσης των χειλιών.

PMD BeautyReplacement Discs Very Sensitive Ανταλλακτικοί δίσκοι για συσκευή καθαρισμού επιδερμίδας

Ξεπούλημα
20,00
Εξοικονομηστε 5%
6 τμχ
19,00

Απομένουν: 2 | 3,17 / 1 τμχ , συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ | Κωδικός: PMD06577
1
Γενική Ταχυδρομική
Πέμπτη 25/7/2024
Προσωπική παραλαβή
Πέμπτη 25/7/2024