Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Plantur 39 σαμπουάν καφεϊνης για βαμμένα και κατεστραμμένα μαλλιά
Plantur 39 σαμπουάν καφεϊνης για βαμμένα και κατεστραμμένα μαλλιά
Τύπος μαλλιώνβαμμένα μαλλιά
ΕπίδρασηΠροστασία χρώματος, τόνωση της ανάπτυξης, Αναγέννηση
Τυποσ δερματοσ κεφαλησόλα τα είδη τριχωτού της κεφαλής
Πρόβλημα μαλλιώνκατεστραμμένα μαλλιά, Αραιά μαλλιά και τριχόπτωση

Η ζωτικότητα των μαλλιών συχνά χάνεται εξαιτίας ορμονικών αλλαγών. Οι ρίζες των μαλλιών των γυναικών προστατεύονται από υψηλό ποσοστό γυναικείων ορμονών (οιστρογόνα) και κυρίως κατά την εμμηνόπαυση, το επίπεδο αυτών των ορμονών μειώνεται. Τα μαλλιά τότε γίνονται πιο αδύναμα, πέφτουν πρόωρα και η επιδερμίδα του κεφαλιού φαίνεται ακόμη περισσότερο. Το σαμπουάν με καφεΐνη για βαμμένα και κατεστραμμένα μαλλιά Plantur 39 αποτρέπει αποτελεσματικά την απώλεια και την αποδυνάμωση των μαλλιών κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Η σύνθεση του Plantur 39 είναι πλούσια σε ενεργή καφεΐνη, η οποία διεισδύει κατά το λούσιμο προς όλες τις κατευθύνσεις στους θύλακες των τριχών. Φυτοφλαβονοειδή από λευκό τσάι ενισχύουν έτσι την ανθεκτικότητα του τριχωτού της κεφαλής και των θυλάκων της τρίχας και συγχρόνως προωθούν την αναγέννησή τους. Και τα εκχυλίσματα σίτου με προβιταμίνη B5 βελτιώνουν και αποκαθιστούν τη δομή των κατεστραμμένων μαλλιών και συμβάλλουν στην εκτυφλωτική λάμψη του χρώματος.

Ιδιότητες:

 • αποτρέπει την απώλεια των μαλλιών λόγω ορμονικών αλλαγών
 • ενδυναμώνει τα ξηρά και πορώδη μαλλιά
 • προσθέτει απαλότητα και λάμψη στα βαμμένα μαλλιά
 • κατά το λούσιμο ενεργοποιεί τις ρίζες των μαλλιών
 • ενισχύει την ανάπτυξη και τον όγκο των μαλλιών

Συστατικά:

 • καφεΐνη – αποτρέπει τις αρνητικές επιδράσεις της τεστοστερόνης
  στους θύλακες των τριχών και χαρίζει στις ρίζες ενέργεια να αναπτυχθούν
 • πρωτεΐνες σίτου – ενδυναμώνουν τα κατεστραμμένα και αδύναμα μαλλιά
 • φυτοφλαβονοειδή από λευκό τσάι – αυξάνουν την ανθεκτικότητα του τριχωτού της κεφαλής
  και των ριζών των τριχών
 • προβιταμίνη B5 – γεμίζει και απαλύνει τα μαλλιά

Τρόπος εφαρμογής:
Εφαρμόστε κατάλληλη ποσότητα από το σαμπουάν σε βρεγμένα μαλλιά και κάντε απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Αφήστε για 2 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά με νερό.

Η συμβουλή της Notino:
Για να διατηρήσετε ακόμη πιο λεία τα μαλλιά σας και να διευκολύνετε το βούρτσισμα, γεμίστε το σαμπουάν με ένα βάλσαμο από τη σειρά Plantur 39 για βαμμένα και κατεστραμμένα μαλλιά.

 
Το σαμπουάν με καφεΐνη για βαμμένα και κατεστραμμένα μαλλιά Plantur 39 αποτρέπει αποδεδειγμένα την αραίωση των μαλλιών. Το σαμπουάν με φυτο-καφεΐνη για βαμμένα και κατεστραμμένα μαλλιά με φυσικά εκχυλίσματα σίτου και προβιταμίνη B5 απαλύνει και ενδυναμώνει τα μαλλιά. Καταπραΰνει την κατεστραμμένη δομή τους και τους χαρίζει εκτυφλωτική λάμψη. Κατά το λούσιμο, τα ενεργά συστατικά διεισδύουν στους θύλακες των τριχών. Η πιο κοινή αιτία απώλειας μαλλιών είναι οι ορμονικές και οι γενετικές αλλαγές στο σώμα. Οι ρίζες των μαλλιών των γυναικών προστατεύονται από υψηλό ποσοστό γυναικείων ορμονών (οιστρογόνα). Εάν το επίπεδο αυτών των ορμονών μειωθεί, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια μιας μεταβατικής περιόδου, η επίδραση των ανδρικών ορμονών αυξάνεται. Έτσι τα μαλλιά αναπτύσσονται πιο αδύναμα, πέφτουν πρόωρα και η επιδερμίδα του κεφαλιού γυαλίζει (φαίνεται) όλο και περισσότερο. Το σαμπουάν με καφεΐνη για βαμμένα και κατεστραμμένα μαλλιά Plantur 39 αποτρέπει την απώλεια και την αποδυνάμωση των μαλλιών κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Plantur39 σαμπουάν καφεϊνης για βαμμένα και κατεστραμμένα μαλλιά

250 μλ
11,70

Σε απόθεμα | 4,68 / 100 ml, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ | Κωδικός: PLA2754
1
Γενική Ταχυδρομική
Δευτέρα 4/3/2024
Προσωπική παραλαβή
Δευτέρα 4/3/2024