Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Perricone MD

Σχετικά με την Perricone MD

Συνθέσεις πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, αντιοξειδωτικά και με φυσικά αποτελέσματα για το σώμα μας. Χάρη σε αυτά, μπορείτε να περιμένετε πραγματικά δραματικά αποτελέσματα από τα καλλυντικά Perricone MD. Δεν πρόκειται για κάλυψη των προβλημάτων, αλλά για μακροπρόθεσμη βελτίωση του δέρματος.

Στην Perricone MD, πιστεύουν στη σημασία του συνδυασμού της εξωτερικής και εσωτερικής ομορφιάς. Αυτή η ολιστική προσέγγιση διαπερνά όλη την φιλοσοφία της εταιρείας. Όπως τονίζει και ο ιδρυτής της εταιρείας, Dr. Perricone, δεν είναι σημαντική μόνο η φροντίδα της επιδερμίδας αλλά και του σώματος στο σύνολό του, διότι οι δύο αυτές οδοί είναι αλληλένδετες. Στο Notino θα βρείτε προϊόντα της Perricone MD που είναι κατάλληλα για την φροντίδα της εξωτερικής σας ομορφιάς, δηλαδή του δέρματος σας.

 Επιθυμείτε πολυτελή περιποίηση που θρέφει τέλεια το δέρμα, δεν το επιβαρύνει και μπορεί επίσης να απομακρύνει τα ανεπιθύμητα σημάδια γήρανσης; Η σειρά Pericone MD Cold Plasma αντιμετωπίζει τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και συμβάλλει στην ενοποίηση του χρωματικού τόνου της επιδερμίδας. Μήπως σας ταλαιπωρεί το πολύ λιπαρό δέρμα με διευρυμένους πόρους; Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να ενσωματώσετε στην διαδικασία περιποίησης που ακολουθείτε για να αποκτήσετε τέλειο δέρμα, την εντατική τονωτική λοσιόν για ελαχιστοποίηση των πόρων Perricone MD. Αμέσως θα ερωτευτείτε αυτό το μικρό θαύμα.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου