Ανακαλύψτε τις νέες παραλαβές 1 Million Lucky και Lady Million Lucky

Η ζωή είναι ένα παιχνίδι! Φρέσκο δαμάσκηνο για αρχή, εθιστικές νότες φουντουκιού στη συνέχεια και μια συναρπαστική ξυλώδης βάση - αυτή είναι η γεύση της απόλυτης απόλαυσης. Το 1 Million Lucky είναι ένα ανδρικό άρωμα χωρίς περιορισμούς.

Το άρωμα Lady Million Lucky χτίζεται από μια έκρηξη σμέουρων, τολμηρών εσάνς τριαντάφυλλου και βελούδινων συγχορδιών σανταλόξυλου. Ζήστε τη ζωή σαν ένα παιχνίδι χωρίς περιορισμούς και παραδοθείτε στην απόλαυση.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Σχετικά με τον οίκο Paco Rabanne

Τα αρώματα Paco Rabanne στοιχηματίζουν στην πολυτέλεια, την ποιότητα και την προσεγμένη υπερβολή. Οι αρωματικές συνθέσεις εσωκλείονται σε ιδιαίτερες, έντονες φιάλες και είναι εξίσου αυθεντικές όσο η ζωή και το έργο του σχεδιαστή μόδας που τους χάρισε το όνομά του.

Με το ψευδώνυμο Paco Rabanne, έγινε γνωστός ο Francis Rabaneda Cuervo. Αν και ισπανικής καταγωγής μεγάλωσε στη Γαλλία όπου εργάστηκε σε διάφορους παριζιάνικους οίκους μόδας πριν ιδρύσει το δικό του οίκο το 1966. Τα εκλεκτά σχέδια του και η χρήση μη παραδοσιακών υλικών κέρδισαν σύντομα την προσοχή του κόσμου και ο οίκος έγινε παγκόσμια γνωστός.

Μόλις τρία χρόνια αργότερα έγινε η παρουσίαση του πρώτου αρώματος το Paco Rabanne το οποίο ακολούθησαν δεκάδες άλλα ανδρικά και γυναικεία αρώματα. Αρχικά κυριαρχούσαν οι εσάνς λουλουδιών και σταδιακά άρχισαν να τις συμπληρώνουν ξυλώδη και πικάντικα συστατικά εξασφαλίζοντας στα αρώματα την περίφημη ιδιαιτερότητα και σεξ-απίλ. Αυτό είναι αναμφισβήτητα ένα από τα χαρακτηριστικά του πραγματικά θρυλικού αρώματος Paco Rabanne 1 Million.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Ταξινόμηση από τα πιο δημοφιλή Aλφαβητικά Κατά τιμή

12 3

12 3 Εμφάνιση επόμενου