Μπατονέτες

Κορυφαία σε πώληση

Μπατονέτες για τα αφτιά – ένας μικρός αλλά ευέλικτος βοηθός

Είτε είστε άνδρας είτε γυναίκα αξίζει πάντα να έχετε μπατονέτες στο σπίτι. Δεν πιάνουν πολύ χώρο στο μπάνιο σας, όμως μπορούν να σας σώσουν, ή τουλάχιστον να σας διευκολύνουν σε περισσότερες από μία περιστάσεις.

Κάτι περισσότερο από απλές μπατονέτες αφτιών

Αν και το όνομα μιλάει ξεκάθαρα, οι μπατονέτες δεν είναι μόνο για τα αφτιά. Το εύρος της χρήσης τους είναι πραγματικά μεγάλο:

  • Για τα αφτιά: Ναι, βασικά είναι σχεδιασμένες για τα αφτιά και εξυπηρετούν τέλεια. Επιλέξτε όμως εκείνες που είναι στενές στην άκρη ώστε να σας διευκολύνουν στον χειρισμό ενώ παράλληλα μειώνουν τον κίνδυνο βλάβης του ακουστικού πόρου. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια για να καθαρίσετε το εξωτερικό των αφτιών σας.
  • Ειδικά για παιδιά. Οι παιδικές μπατονέτες είναι εξοπλισμένες με μια ειδική άκρη με πιο μεγάλο ρολό βαμβακιού που αποτρέπει την ανεπιθύμητη βαθύτερη διείσδυσή τους στο αφτί. Εάν ψάχνετε για μπατονέτες για νεογέννητα, διαλέξτε αυτές – με ανατομικό σχήμα.
  • Για τον ομφαλό. Οι μπατονέτες μπορούν εύκολα και απαλά να αφαιρέσουν ακόμη και τη βρωμιά που δημιουργείται στον ομφαλό των μικρών σας.
  • Κατά το μανικιούρ. Σας έφυγε λίγο το βερνίκι ενώ βάφατε τα νύχια σας; Τίποτα δεν θα σας εξυπηρετήσει περισσότερο από μια μπατονέτα βουτηγμένη σε ασετόν. Οι παρανυχίδες γύρω θα είναι και πάλι πεντακάθαρες.
  • Κατά το μακιγιάζ. Χρειάζεται να τρίψετε απαλά ένα μολύβι γύρω από τα μάτια σας για να δημιουργήσετε ένα τέλειο smokey μακιγιάζ; Χρειάζεται να σύρετε ή να λειάνετε το λάινερ ματιών ώστε να είναι τέλειο ή να βάλετε κόκκινο κραγιόν γύρω από την άκρη των χειλιών σας; Ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις η μπατονέτα είναι ασυναγώνιστη.
  • Για την εφαρμογή διαφόρων άλλων προϊόντων. Μπορείτε εύκολα και με ακρίβεια να εφαρμόσετε λοσιόν, βάμματα και άλλα προϊόντα με την μπατονέτα.

Από τί κατασκευάζεται η μπατονέτα

Οι μπατονέτες βασικά δεν διαφέρουν πολύ. Η πιο μεγάλη διαφορά είναι στο σχήμα της άκρης τους και στη συσκευασία. Στο σπίτι μπορείτε να αρκεστείτε στο πλαστικό σακουλάκι, όμως στα ταξίδια σας θα χρειαστείτε τη συμπαγή επανασφραγιζόμενη συσκευασία.

  • Η άκρη της μπατονέτας συνήθως είναι βαμβακερή. Απορροφάει καλά και συγχρόνως είναι πολύ απαλό υλικό για το δέρμα.
  • Το κεντρικό μέρος της μπατονέτας συνήθως είναι κατασκευασμένο από χαρτί, αλλά υπάρχουν και μπατονέτες από μπαμπού. Χάρη στο χαρτί ή στο μπαμπού η μπατονέτα μιας χρήσης δεν προκαλεί μεγάλη οικολογική καταστροφή.
  • Μερικές μπατονέτες προσφέρουν επιπλέον περιποίηση καθώς η βαμβακερή άκρη τους περιέχει για παράδειγμα αλόη βέρα και βιταμίνες.

Σας έχει συμβεί να ξεμείνετε από μπατονέτες; Βάλτε μία συσκευασία στο καλάθι. Είναι σίγουρο ότι δεν θα πάει χαμένη στο σπίτι.