Τροχός για τα νύχια

Τροχός για τα νύχια
Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Κορυφαία σε πώληση

Ηλεκτρικός τροχός για τα νύχια – πώς να διαλέξετε τον σωστό;

Πιο εύκολη, πιο γρήγορη και πιο επαγγελματική – τέτοια θα είναι η περιποίηση των νυχιών σας όταν αποφασίσετε να αγοράσετε έναν τροχό για τα νύχια. Είτε τον χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά ιδιωτικά είτε θέλετε να παρέχετε ένα άνετο και επαγγελματικό μανικιούρ στους φίλους σας, ο τροχός για τα νύχια θα κάνει την όλη διαδικασία πολύ καλύτερη. Απλώς διαλέξτε αυτόν που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Τί είναι ο τροχός για τα νύχια;

Είναι μια πιο μικρή συσκευή που τροφοδοτείται με ρεύμα ή με μπαταρία και χειρίζεται τα πάντα όπως μια λίμα – απλώς πολύ πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά. Θα γίνει ένας απαραίτητος βοηθός, είτε περιποιείστε φυσικά, τεχνητά, τζελ ή ακρυλικά νύχια.

Δίνει σχήμα στα νύχια σας, αφαιρεί τα υπολείμματα του τζελ βερνικιού (γι’ αυτό συχνά αναφέρεται ως τροχός για τζελ νύχια), αλλά επίσης περιποιείται τις παρανυχίδες, τους κάλους ή γυαλίζει όμορφα τα νύχια. Προτού τον αγοράσετε, είναι καλό να ξέρετε τις βασικές παραμέτρους που διαφοροποιούν κάθε ξεχωριστό τροχό.

Τροχός για τα νύχια για το σπίτι ή επαγγελματικός

Ο τροχός για ιδιωτική χρήση δεν χρειάζεται να πληροί τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί ένας επαγγελματικός τροχός στο σαλόνι ομορφιάς. Δεν χρειάζεται να βρίσκεται σε λειτουργία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης αρκεί ένας μικρότερος αριθμός περιστροφών (κάτω από 30.000). Ο τροχός για τα νύχια με αναρρόφηση σκόνης, η οποία δημιουργείται κατά το τρόχισμα των νυχιών, είναι απαραίτητος για τους επαγγελματίες. Οι πιο απαιτητικοί από εσάς θα τον εκτιμήσετε, ενώ για χρήση στο σπίτι μπορείτε σίγουρα να κάνετε και χωρίς αυτή τη λειτουργία.

Τροφοδοσία και απόδοση των τροχών για τα νύχια

Εάν δεν σκοπεύετε να τροχίσετε τα νύχια σας παρά μόνο στο σπίτι, τότε σας ταιριάζει η τροφοδοσία με ρεύμα. Είναι εξάλλου ο πιο συνηθισμένος τύπος τροχού. Μήπως σας ενοχλούν τα καλώδια ή θέλετε να τροχίζετε τα νύχια σας όπου κι αν βρίσκεστε; Διαλέξτε ανάμεσα σε έναν με συσσωρευτή ή με μπαταρία. Στη δεύτερη περίπτωση να είστε προετοιμασμένοι για συχνή αντικατάστασή τους καθώς και για χαμηλότερο αριθμό περιστροφών.

Ελέγχετε οι ίδιοι τις περιστροφές ενώ δουλεύετε με τον τροχό. Ο πιο χαμηλός αριθμός στροφών αρκεί για τα φυσικά νύχια, ενώ ο πιο μεγάλος για τα ακρυλικά. Ο πιο συνηθισμένος αριθμός περιστροφών που φτάνει ο τροχός είναι κατά μέσο όρο 20.000. Μπορείτε να ρυθμίσετε την επιθυμητή ταχύτητα σε μια κλίμακα από 3.000 έως 20.000 στροφές.

Φρέζες για τα νύχια ή εξαρτήματα για τον τροχό για τα νύχια Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα προτού αγοράσετε τροχό για τα νύχια είναι να καθορίσετε τι απαιτήσεις έχετε. Ανάλογα με αυτές, διαλέξτε έναν τροχό με τα κατάλληλα εξαρτήματα – ή φρέζες. Οι φρέζες στη συνέχεια τοποθετούνται στο σώμα – στη λαβή του τροχού. Κάθε τροχός έχει διαφορετικό αριθμό εξαρτημάτων όταν τον αγοράζετε. Οι φρέζες μπορεί να διαφέρουν στο σχήμα, το υλικό και το μέγεθος:

  • Σχήμα: Θα συναντήσετε μια ποικιλία από σχήματα, όπως κώνος, ρόλερ, εξάρτημα με μπίλια (για αφαίρεση των νεκρών παρανυχίδων), φλόγα κτλ. Όλα σε διαφορετικό μέγεθος για γρήγορο, ασφαλές και αποτελεσματικό μανικιούρ και πεντικιούρ.
  • Τραχύτητα: Γενικά, η πιο απαλή επιφάνεια φρέζας είναι ιδανική για φυσικά νύχια, ευαίσθητες περιοχές ή παρανυχίδες, ενώ η πιο τραχιά επιφάνεια για σκληρά ακρυλικά νύχια, όταν αφαιρείτε παλιά στρώματα βερνικιού ή, για παράδειγμα, σκληρούς κάλους στα πόδια. Οι φρέζες συνήθως σημειώνονται με χρωματιστή ταινία ανάλογα με την τραχύτητά τους.
  • Υλικό: Οι πιο σκληρές, κατασκευασμένες από διαμάντι ή ζαφείρι, είναι ιδανικές για φυσικά νύχια. Οι πιο συνηθισμένη και αγαπημένη επιλογή των μανικιουρίστ είναι το καρβίδιο. Οι φρέζες από ύφασμα ή σιλικόνη χρησιμοποιούνται για όμορφο γυάλισμα των νυχιών. Μπορείτε επίσης να βρείτε με τιτάνιο, κεραμικές ή χάρτινες.

Τί άλλο μπορούν να κάνουν οι τροχοί για μανικιούρ Από τη στιγμή που αποκτήσετε μια ιδέα για το πώς πρέπει να είναι ο καλύτερος τροχός για τα νύχια, τότε μπορείτε να αρχίσετε να κοιτάτε και άλλα κριτήρια. Ένα από αυτά μπορεί να είναι το υλικό, το βάρος και ο εργονομικός σχεδιασμός του τροχού. Επιπλέον, ο φωτισμός LED με τον οποίο μπορείτε να βλέπετε καλύτερα τα νύχια. Παράλληλα, είναι χρήσιμο να μπορείτε να αλλάζετε την κατεύθυνση περιστροφής της φρέζας, η θήκη και η ποικιλία αξεσουάρ που διαθέτει, όπως το πενσάκι για τα νύχια, το βουρτσάκι καθαρισμού και το διαχωριστικό δαχτύλων.

Εάν θέλετε να αισθάνεστε σαν να είστε σε ένα πραγματικό σαλόνι ομορφιάς και το αποτέλεσμα να δείχνει επαγγελματικό, τότε σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε τον ηλεκτρικό τροχό για τα νύχια. Διαλέξτε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας κι έτσι μπορείτε πάντα να έχετε όμορφα περιποιημένα νύχια!

Συμβουλή για το τέλος: Αποκτήστε κι άλλα αξεσουάρ για την περιποίηση των νυχιών: λάμπα για τζελ νύχια ή ένα πρακτικό σετ για τα νύχια.