Παλέτα contouring

Κορυφαία σε πώληση

Ανακαλύψτε τη μαγεία του contouring προσώπου και απολαύστε ένα τέλειο μακιγιάζ σαν σταρ του κινηματογράφου! Το μόνο που χρειάζεστε είναι η σωστή παλέτα περιγράμματος, μερικά πινέλα μακιγιάζ και λίγη επιδεξιότητα.

Τι είναι το contouring προσώπου;

Το contouring προσώπου είναι μια δημοφιλής τεχνική μακιγιάζ με την οποία μπορείτε να καλύψετε τις ατέλειες, να αναδείξετε τα περιγράμματα του προσώπου και να προσφέρετε στο δέρμα φρέσκια όψη. Αποκτήστε μια παλέτα με μπρόνζερ, highlighter και ρουζ και διασκεδάστε παίζοντας με το φως και τη σκιά.

Πώς να κάνετε σωστό contouring;

Αρχικά σημειώστε τα περιγράμματα του προσώπου που θέλετε να τονίσετε. Στη συνέχεια, εφαρμόστε απαλά την απόχρωση της επιλογής σας από την παλέτα.

  • Εφαρμόστε σκούρο μπρόνζερ στα σημεία που θέλετε να λεπτύνετε οπτικά ή να καλύψετε. Συνήθως εφαρμόζεται κάτω από τα ζυγωματικά, στη γραμμή των μαλλιών, τους κροτάφους και πλευρικά της μύτης. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε εύκολα να λεπτύνετε το πρόσωπό σας. Χρησιμοποιήστε σκιά περίπου δύο αποχρώσεις πιο σκούρα από το δέρμα σας για να πετύχετε φυσικό αποτέλεσμα.
  • Εφαρμόστε σκιές με πιο ανοιχτό τόνο από το δέρμα σας σε περιοχές του προσώπου που θέλετε να τονίσετε. Συνήθως πρόκειται για το πηγούνι, την περιοχή κάτω από τα μάτια ή ανάμεσα στα φρύδια.
  • Το highlighter κάνει το δέρμα σας να φαίνεται πιο υγιές. Για καλύτερη εφαρμογή, χρησιμοποιήστε επίπεδο πινέλο και περάστε το απαλά πάνω στα ζυγωματικά.
  • Το ρουζ εξασφαλίζει πιο υγιή εμφάνιση στο δέρμα και ολοκληρώνει το look με τον απαλό του ροζ τόνο. Εφαρμόστε ρουζ ελαφρά στα «μήλα» του προσώπου με πινέλο.

Δοκιμάστε contouring προϊόντα NYX Professional Makeup, L´Oréal Paris ή Makeup Revolution, μην ξεχάσετε το σπρέι σταθεροποίησης μακιγιάζ και απολαύστε τέλεια εμφάνιση όλη την ημέρα!