Μη φαγεσωρογόνο μακιγιάζ

Κορυφαία σε πώληση

Απολαύστε απόλυτα ενιαία επιδερμίδα αποτρέποντας την ακμή, τα μαύρα στίγματα και τους φραγμένους πόρους! Η λύση είναι το μη φαγεσωρογόνο μακιγιάζ, το οποίο δεν φράζει τους πόρους και δεν επιδεινώνει την κατάσταση της επιδερμίδας.

Πότε να προτιμάτε μη φαγεσωρογόνο μακιγιάζ έναντι του συμβατικού

Το μη φαγεσωρογόνο μακιγιάζ κάλυψης είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Ωστόσο, θα το εκτιμήσετε περισσότερο αν σας ταλαιπωρούν τα μαύρα στίγματα, οι φραγμένοι πόροι, τα σπυράκια, η ακμή, το λιπαρό και γενικά προβληματικό δέρμα.

Τι σημαίνει μη φαγεσωρογόνο

Ο όρος «φαγεσωρογόνος» παραπέμπει σε προϊόν που δημιουργεί ατέλειες, γνωστές ως φαγέσωρες ή αλλιώς μαύρα στίγματα. Δημιουργούνται λόγω απόφραξης του τριχοσμηγματογόνου πόρου και το χρώμα τους οφείλεται στην οξείδωση των λιπιδίων του σμήγματος. Τα καλλυντικά προϊόντα με την ένδειξη «μη φαγεσωρογόνο» δεν φράζουν τους πόρους αποτρέποντας το σχηματισμό άλλων μαύρων στιγμάτων ή σπυριών. Η απόφραξη των πόρων μπορεί να προκληθεί από ακατάλληλα καλλυντικά ή ρύπους αλλά κυρίως από την υπερβολική παραγωγή σμήγματος. Το μη φαγεσωρογόνο μακιγιάζ είναι κατάλληλο και για λιπαρό δέρμα.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μη φαγεσωρογόνο make-up υψηλής κάλυψης για ακνεϊκό δέρμα, make-up σε μορφή ελαφριάς πούδρας για φυσική όψη και make-up λάμψης με ανυψωτικό αποτέλεσμα. Επιλέξτε, από το ευρύ φάσμα προϊόντων που προσφέρουμε, το καλύτερο μη φαγεσωρογόνο make-up για προβληματικό δέρμα και γοητεύστε τους γύρω σας με το αψεγάδιαστο look. Μη φαγεσωρογόνα καλλυντικά στο notino.gr!