Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Maison Margiela

O značce Maison Margiela

Πρωτοτυπία, δημιουργικότητα και μια δόση προκλητικότητας - πρόκειται για τον πολυτελή γαλλικό οίκο μόδας Maison Margiela (πρώην Maison Martin Margiela) που είναι γνωστός για τα αντισυμβατική προσέγγιση στα fashion σχέδια, την μοναδική συλλογή REPLICA και τα ακαταμάχητα αρώματά του. 

Ο σχεδιαστής μόδας Martin Margiela ίδρυσε τον ομώνυμο πολυτελή οίκο το 1988 στο Παρίσι. Οι δημιουργίες της επωνυμίας Maison Margiela στον χώρο της μόδας και των αρωμάτων χαρακτηρίζονται από μια έλλειψη συμβατικότητας και παρουσιάζονται σαν έργα τέχνης. Μια από τις πιο αξιοσημείωτες συλλογές του οίκου είναι η REPLICA του 1994. Περιλαμβάνει αντίγραφα ενδυμάτων και χειροποίητων αξεσουάρ από διάφορα μέρη του κόσμου. Σε κάθε κομμάτι της συλλογής βρίσκεται μια ετικέτα όπου αναγράφεται η ιστορία και το υλικό του πρωτότυπου κομματιού. Το 2012 η μοναδική αυτή συλλογή συμπληρώθηκε με πολυτελή αρώματα.

Αναρωτιέστε ποιο είναι το άρωμα των αναμνήσεων; Η απάντηση βρίσκεται στα αρώματα REPLICA. Τα αρώματα Maison Margiela δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τους καλύτερους αρωματοποιούς του κόσμου κι έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να ξαναζωντανεύουν ξεχασμένες αναμνήσεις και όμορφες στιγμές. Αρκεί μόνο να μυρίσετε το υπέροχο άρωμά τους.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου