Λάδι λεβάντας

Λάδι λεβάντας για το μπάνιο, για μασάζ και για αφαίρεση του μακιγιάζ

Το άρωμα της λεβάντας είναι πραγματικά θεραπεία για την ψυχή. Αλλά και οι επιδράσεις της λεβάντας στην επιδερμίδα είναι εξίσου συναρπαστικές. Δοκιμάστε λάδι λεβάντας και περιποιηθείτε το πρόσωπό σας, το δέρμα σας και τα μαλλιά σας με ένα ευχάριστο άρωμα και μια αποτελεσματική φροντίδα.

Λάδι λεβάντας για το πρόσωπο και την ακμή

Το λάδι λεβάντας είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένης της ξηρής, της ατοπικής και της εκζεματικής. Χάρη στις καθαριστικές του ιδιότητες, είναι επίσης κατάλληλο για την επιδερμίδα με τάση ακμής. Εφαρμόστε μερικές σταγόνες δύο φορές την ημέρα σε καθαρή επιδερμίδα. Τα αποτελέσματα του λαδιού λεβάντας θα φανούν σύντομα.

Λάδι λεβάντας για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής

Εκτός του ότι χαρίζει στα μαλλιά σας ένα υπέροχο άρωμα, το λάδι λεβάντας καταπολεμά επίσης την ψαλίδα. Αλλά αυτό στο οποίο είναι ασυναγώνιστο το λάδι λεβάντας είναι στην περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής. Το μασάζ στο κεφάλι με λάδι λεβάντας αυξάνει το βάθος των τριχοθυλακίων και ενισχύει την ανάπτυξη των τριχών, βοηθώντας σας έτσι με προβλήματα πυτιρίδας ή τριχόπτωσης.

Λάδι λεβάντας και άλλες χρήσεις:

  • Καταπραΰνει το δέρμα μετά από ένα δάγκωμα εντόμου.
  • Αναγεννά και ενυδατώνει το δέρμα μετά την ηλιοθεραπεία.
  • Το μασάζ με λάδι λεβάντας είναι ιδανικό για την χαλάρωση ολόκληρου του σώματος.
  • Βοηθά στη χαλάρωση και αναζωογόνηση μετά από σωματική και πνευματική άσκηση.
  • Το λάδι λεβάντας στο μπάνιο είναι ιδανικό για ένα χαλαρωτικό μπάνιο πριν τον ύπνο.
  • Το λάδι λεβάντας για αφαίρεση του μακιγιάζ είναι επίσης δημοφιλές καθώς καθαρίζει τέλεια την επιδερμίδα.

Αγαπήστε τη λεβάντα σε όλες τις μορφές της. Εκτός από τα συναρπαστικά λάδια με εκχυλίσματα λεβάντας για το σώμα και το πρόσωπο θα βρείτε επίσης σε εμάς αρωματικές λοσιόν με λεβάντα ή αρώματα με λεβάντα.