Ματ κραγιόν

Έχετε επιλέξει
  • Ματ
Φίλτρο
Κορυφαία σε πώληση

Τα ματ κραγιόν είναι αισθησιακά και μυστηριώδη. Το ίδιο θα νιώθετε κι εσείς! Το ματ κραγιόν σας χαρίζει κομψό look και μπορείτε να το φοράτε από νωρίς το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ.

Επιλέξτε το χρώμα του ματ κραγιόν ανάλογα με την περίσταση, τον χρωματότυπό σας και το μέγεθος των χειλιών σας. Οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις, όπως nude και ροζ, κολακεύουν περισσότερο τα μικρά χείλη. Αντίθετα, μπορείτε να τονίσετε τα πιο σαρκώδη χείλη με έντονο κόκκινο ή μπορντό κραγιόν.

Γιατί να επιλέξετε ματ κραγιόν αντί για γυαλιστερό

  • Κάθε επιλογή είναι ιδιαίτερη. Τα ματ κραγιόν χαρίζουν βελούδινη, απαλή όψη στα χείλη. Είναι κατάλληλα για ραντεβού ή για επαγγελματική συνάντηση, δηλαδή σχεδόν για κάθε περίσταση.
  • Τα γυαλιστερά κραγιόν δημιουργούν πιο ζωηρό και εορταστικό στιλ. Είναι πιο κατάλληλα για πάρτι, βραδινές εξόδους ή για τον ελεύθερο χρόνο. Κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο ζουμερά και υγρά. Ο αριθμός των ατόμων που βρίσκουν αυτό το εφέ ελκυστικό θα σας εκπλήξει.
  • Ενώ τα γυαλιστερά κραγιόν συχνά περιέχουν ενυδατικά συστατικά, τα ματ συνήθως δεν περιέχουν (υπάρχουν εξαιρέσεις). Αυτό όμως μπορεί να θεωρηθεί ως πλεονέκτημα επειδή μπορείτε να εφαρμόσετε το αγαπημένο σας βάλσαμο χειλιών κάτω από το ματ κραγιόν.

Υγρά ματ κραγιόν

Αν αναζητάτε ματ κραγιόν μεγάλης διάρκειας, δοκιμάστε ένα υγρό. Η άψογη εμφάνιση των χειλιών σας δεν απειλείται ούτε από τα βραδινά ποτά αλλά ούτε από τα φιλιά. Το ματ υγρό κραγιόν εφαρμόζεται πιο εύκολα από το συμβατικό κραγιόν. Περιλαμβάνει απλικατέρ ακριβείας που επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή του κραγιόν στα χείλη.

Λάβετε όμως υπόψιν ότι τα υγρά κραγιόν με ματ αποτέλεσμα είναι κατάλληλα για υγιή και ενυδατωμένα χείλη. Όταν τα χείλη είναι σκασμένα, οι ατέλειες γίνονται ακόμη πιο ορατές.