Κρέμα για τατουάζ

Προστατέψτε το τατουάζ σας από το ξεθώριασμα και περιποιηθείτε το δέρμα σας! Χρησιμοποιήστε τακτικά μια κρέμα περιποίησης για τατουάζ με καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες και μια αντηλιακή κρέμα για τατουάζ ώστε να προστατέψετε το δέρμα σας από τις επιβλαβείς UV ακτινοβολίες. Σταματήστε να αναρωτιέστε γιατί ξεθωριάζουν τα τατουάζ σας. Βασιστείτε σε ποιοτικά προϊόντα από τις προσφορές του notino.gr, τα οποία θα διατηρήσουν το χρώμα του τατουάζ σας έντονο.

Γιατί να χρησιμοποιείτε κρέμα περιποίησης για τατουάζ;

  • Ενυδατώνει το δέρμα και το αφήνει απαλό.
  • θρέφει το δέρμα.
  • Καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα.
  • Βοηθά στη διατήρηση του κορεσμού του χρώματος.

Μην ξεχάσετε ένα ποιοτικό αντηλιακό για τατουάζ!

Το δέρμα με τατουάζ χρειάζεται προστασία ενάντια στις αρνητικές επιδράσεις του περιβάλλοντος – κυρίως ενάντια στον ήλιο, που καταστρέφει τις χρωστικές ουσίες του τατουάζ. Γι' αυτό το λόγο, χρησιμοποιήστε ένα αντηλιακό για τατουάζ με υψηλό UV παράγοντα ο οποίος διατηρεί τον κορεσμό του χρώματος και αποτρέπει τη βλάβη του δέρματος.

Πόσο συχνά να ενυδατώνουμε το τατουάζ;

Τα τατουάζ καταστρέφουν το δέρμα κι έτσι αυτό πρέπει να αναγεννηθεί. Για να το πετύχετε αυτό, χρειάζεται επαρκή ενυδάτωση, την οποία παρέχουν οι ποιοτικές κρέμες μετά το τατουάζ. Το δέρμα δεν πρέπει να ξηραίνεται, ούτε όμως να είναι λιπαρό.

  • Την πρώτη εβδομάδα μετά το τατουάζ, ενυδατώνετε το δέρμα σας 2 - 4 φορές την ημέρα. Το δέρμα σας είναι πολύ ευαίσθητο αυτήν την περίοδο και χρειάζεται να αναγεννηθεί.
  • Την δεύτερη και τρίτη εβδομάδα ενυδατώνετε μόνο το πρωί και το βράδυ σύμφωνα με τις ανάγκες.

Επιλέξτε τα προϊόντα για τατουάζ Tannymaxx, House 99 ή Captain Fawcett ώστε να έχετε όμορφα τατουάζ και υγιές δέρμα.