Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αρώματα Juliette has a gun κατά ομάδα αρώματος

Σχετικά με την εταιρεία

Τα αρώματα Juliette has a gun είναι εμπνευσμένα από το έργο του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, αλλά σ΄ αυτή την περίπτωση ο τυπικός αναγεννησιακός ρομαντισμός μεταφέρεται σε μοντέρνα πλαίσια. Η ιδέα της εταιρείας συμβολίζει την ανεξαρτησία και την ελευθερία και δίνει στις γυναίκες ένα φανταστικό όπλο για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τους άνδρες στην αιώνια μάχη πάθους και αγάπης ανάμεσα στα δύο φύλα.

Η εταιρεία Juliette has a gun είναι έργο του Romano Ricci, εγγονού της διάσημης σχεδιάστριας Nina Ricci τα αρώματα της οποίας κατέκτησαν τον κόσμο. Το 2006, ακόμη μια γενιά αυτής της οικογένειας μπήκε στον κόσμο της ομορφιάς και δεν φοβάται να κινηθεί αντίθετα στους κανόνες της σύγχρονης αρωματοποιίας. Μεγάλη απήχηση έχει το άρωμα Juliette has a gun Not a perfume που βασίζεται σε ένα μόνο συστατικό - το αμπροξάν.

Ο σχεδιασμός των φιαλών, η αξιοσημείωτη ιδέα πίσω απ΄ την εταιρεία, η προσωπικότητα του δημιουργού και η συνολική εικόνα της εταιρείας κάνουν την Juliette has a gun μια πρωτότυπη πλατφόρμα για γυναίκες που εκτιμάνε τον εαυτό τους, δεν φοβούνται να προκαλούν αλλά συγχρόνως προτιμάνε να παραμένουν γυναίκες.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου