Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Illamasqua

Illamasqua

Σας εφοδιάζει με την αυτοπεποίθηση να εκφράσετε την πραγματική σας προσωπικότητα μέσω του μακιγιάζ. Αυτή είναι η Illamasqua, μια βρετανική επωνυμία διακοσμητικών καλλυντικών που βασίζεται στη συμμετοχικότητα και τον ατομικισμό από την ίδρυσή της. Χάρη στις αμίμητες συνθέσεις της με έντονη χρωματική απόδοση, τα προϊόντα της σας επιτρέπουν να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη κι έτσι να πετύχετε το τέλειο, εκφραστικό ή και αντισυμβατικό μακιγιάζ ακριβώς στα μέτρα σας.

Η Illamasqua γεννήθηκε αρχικά ως ιδέα στο κεφάλι του Άγγλου γκουρού του μάρκετινγκ Julian Kynaston. Ήθελε να δημιουργήσει μια επωνυμία με αντισυμβατική στάση και ένα τολμηρό στυλ που θα απέρριπτε τις συμβάσεις του κόσμου της ομορφιάς και παράλληλα θα ενθάρρυνε και θα ενδυνάμωνε τους τολμηρούς. Στη συνέχεια, το 2008, μετέτρεψε την ιδέα του σε πραγματικότητα και ίδρυσε την επωνυμία Illamasqua. Αυτό οδήγησε στο λανσάρισμα make-up, ρουζ, κραγιόν, μπρονζέρ και πινέλων εμπνευσμένων από τις υποκουλτούρες και την εναλλακτική σκηνή. Η βασική σειρά δημιουργήθηκε από τον Arnold Langer, ο οποίος βασίστηκε στη σκοτεινή, απαγορευμένη σκηνή των κλαμπ και των καμπαρέ της εποχής του 1920.

Τα καλλυντικά Illamasqua που συμβάλλουν στον επαναπροσδιορισμό των προτύπων ομορφιάς, μπορεί επίσης να γίνουν το εργαλείο σας για τολμηρή αυτοέκφραση. Το make-up Illamasqua ενοποιεί τέλεια το πρόσωπό σας. Για ματ φινίρισμα μακράς διάρκειας, δοκιμάστε το make-up Illamasqua Skin Base. Ωστόσο, αν προτιμάτε ένα εξαιρετικά ελαφρύ μακιγιάζ, το make-up Illamasqua Beyond Foundation θα σας ταιριάζει καλύτερα. Ανάμεσα στα κορυφαία σε πωλήσεις της επωνυμίας περιλαμβάνονται η βάση για μακιγιάζ Illamasqua Hydra Veil, το στικ για περίγραμμα Illamasqua Gel Sculpt και το highlighter Illamasqua.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου