Γκρίζα μαλλιά

Έχετε επιλέξει
  • Γκρίζα μαλλιά
Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Αξιολόγηση
  •   6
  •   1
Κορυφαία σε πώληση

Μην ανησυχείτε για τα γκρίζα μαλλιά σας και αναδείξτε τα με χάρη. Για να είναι όμορφα και υγιή, χρησιμοποιήστε ειδικά προϊόντα για γκρίζα μαλλιά. Καθώς τα μαλλιά χάνουν το χρώμα τους, είναι σταδιακά πιο ευαίσθητα και πιο αδύναμα και χρειάζονται περισσότερη φροντίδα.

Το notino.gr σας προσφέρει προϊόντα για γκρίζα και λευκά μαλλιά με θρεπτικά συστατικά όπως το συνένζυμο Q10, το οποίο διεγείρει τις ρίζες των μαλλιών και ενεργοποιεί την παραγωγή κερατινών.

Για το λούσιμο των μαλλιών, επιλέξτε ένα απαλό σαμπουάν για γκρίζα μαλλιά. Εάν τα μαλλιά σας έχουν ανεπιθύμητη κίτρινη αφή, πάρτε ένα ασημί (Silver) σαμπουάν που εξουδετερώνει το χρώμα.

Στην προσφορά μας θα βρείτε επίσης σαμπουάν για γκρίζα μαλλιά με χρωματικές χρωστικές για να δώσετε στα μαλλιά σας πιο σκούρο χρώμα.

Για λαμπερά και πιο δυνατά μαλλιά, χρησιμοποιήστε ένα μαλακτικό ή μάσκα μαλλιών. Δοκιμάστε το καλλωπιστικό σουφλέ ή το σπρέι με ασημένιες χρωστικές για να αναζωογονήσετε το χρώμα των λευκών μαλλιών. Τα λευκά μαλλιά δεν έχουν χρωστική ουσία που να ενεργεί ως αντηλιακό φίλτρο, για αυτό χρησιμοποιήστε προϊόντα με φίλτρο UV, για να προστατέψει τα μαλλιά από την επιβλαβή ακτινοβολία.

Αν έχετε αποφασίσει να αποκρύψετε τα γκρίζα μαλλιά σας η λύση είναι βαφή μαλλιών. Αλλά ακολουθήστε τον κανόνα ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε χρώμα πιο ήπιο από το φυσικό χρώμα  των μαλλιών σας. Το χρώμα δεν θα είναι τόσο έντονο και θα το κάνει πιο φυσικό.

Επιλέξτε από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για γκρίζα και λευκά μαλλιά από τις γνωστές μάρκες όπως Alpecin, Schwarzkopf Professional, L'Oréal Professionnel κ.α. στις καλύτερες τιμές.