Η εταιρεία Decléor

Η ιστορία της εταιρείας Decléor ξεκίνησε το 1974, δηλαδή πολύ πριν τα αιθέρια ελαία γίνουν παγκόσμια τάση. Σήμερα, η Decléor είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών στον τομέα της αρωματοθεραπείας. Για περισσότερα από 40 χρόνια, τα εργαστήρια Decléor επεκτείνουν τις εξειδικευμένες γνώσεις τους κι έτσι αναπτύσσουν αιθέρια έλαια για την καθημερινή φροντίδα όλων των τύπων δέρματος.

 

Τα καλλυντικά Decléor προσφέρουν ένα μοναδικό σύστημα φροντίδας για την ομορφιά, βασισμένο σε εξαιρετικά ισχυρά προϊόντα με συμπυκνωμένη σύνθεση. Τα προϊόντα Decléor περιέχουν μόνο τα καλύτερα φυσικά συστατικά, που καταπολεμούν τη φθορά της επιδερμίδας ως αποτέλεσμα του τρόπου ζωής στις πόλεις (έλλειψη ύπνου, ρύπανση, άγχος και μη ισορροπημένη διατροφή).

Κάθε σταγόνα αιθέριου ελαίου περιέχει κατά μέσο όρο έως και 150 ενεργά μόρια. Λίγες μόνο σταγόνες αρκούν για την ορατή μεταμόρφωση της επιδερμίδας. Εικονικό προϊόν της εταιρείας είναι αναμφισβήτητα ο ορός σε μορφή ελαίου Decléor Aromessence. Πρόκειται για μείγμα από τα ηπιότερα αποστάγματα αιθέριων και παρθένων ελαίων, με μέθοδο ψυχρής έκθλιψης. Ο ορός είναι 100% δραστικός και επομένως εντελώς απαλλαγμένος από νερό. Είναι τόσο ισχυρός, που μόνο 3 σταγόνες ελαίου, περιέχουν όλα όσα χρειάζεται το δέρμα σας.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Προτεινόμενο