Creed Royal Oud

Creed Royal Oud
Creed Royal Oud
50 μλ

Κωδικός: CRE4012 | Το προϊόν δεν είναι σε απόθεμα αυτή τη στιγμή

Παρακολούθηση διαθεσιμότητας προϊόντος

Θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail όταν έχουμε το προϊόν σε απόθεμα. Eξαρτάται από εσάς εάν θα χρησιμοποιήσετε την προσφορά.

Αποστέλλοντας συμφωνείτε με την επεξεργασία της διεύθυνσης e-mail με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με τη διαθεσιμότητα συγκεκριμένου προϊόντος από την εταιρεία Notino s.r.o. με ισχύ έως την αποστολή e-mail, για μέγιστο χρονικό διάστημα 1 έτους. Έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην πολιτική επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Δώρο για σας
Με αγορές αξίας άνω των 40€ και επιλέξτε το τέλειο δώρο στο καλάθι.
Δώρο για σας
Δώρο για σας
Δώρο για σας
Δώρο για σας

Περιγραφή αρώματος Creed Royal Oud
Σύνθεση

Εισέρχεστε σε ένα επιβλητικό βασιλικό παλάτι, που διαθέτει την απέραντη ομορφιά του χρυσού, του μαρμάρου και των πολύτιμων ξύλων. Το unisex άρωμα Creed Royal Oud είναι εμπνευσμένο από την ατμόσφαιρα των βασιλικών ανακτόρων και η αρωματική του σύνθεση κερδίζει όσους εκτιμούν την ποιότητα, την πολυτέλεια και τη μοναδικότητα.

  • ανατολίτικη αρωματική σύνθεση
  • unisex άρωμα - για γυναίκες και άνδρες
  • εμπνευσμένο από τα βασιλικά ανάκτορα

Η σύνθεση του αρώματος
Πρώτες εμφανίζονται οι αναζωογονητικές νότες του ζουμερού λεμονιού και του περγαμόντου, μαζί με το ελαφρώς καυτερό ροζ πιπέρι. Στη συνέχεια, οι αισθήσεις σας υπνωτίζονται από το ζεστό ξύλο κέδρου, τις βοτανικές εσάνς αγγελικής και το εντυπωσιακό γάλβανο με τις πικάντικες συγχορδίες του. Οι νότες βάσης του αρώματος στηρίζονται στο ξύλο αγάρ, το σανταλόξυλο και τον μόσχο και προσδίδουν βάθος στο άρωμα.

Η ιστορία του αρώματος
Το Creed Royal Oud του 2011 είναι δημιουργία του Olivier Creed, του κορυφαίου σχεδιαστή αρωμάτων που ανήκει στην έκτη γενιά της δυναστείας Creed. Εμπνεύστηκε από τα βασικά στοιχεία του βασιλικού παλατιού της Περσίας - το ξύλο, το δέρμα, το μάρμαρο και το χρυσάφι. Όπως και σε πολλά άλλα αρώματα Creed, η λέξη "millesime", ως χαρακτηριστικό ποιότητας, εμφανίζεται στην κομψή, πολυτελή φιάλη του Royal Oud. Δεικνύει ότι στην παρασκευή του αρώματος χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά τα καλύτερα συστατικά της χρονιάς.

Σύνθεση

Οι αποκαλούμενες Υψηλές νότες - αναπτύσσονται αμέσως μετά την εφαρμογή. Είναι η πρώτη εντύπωση και είναι συνήθως πολύ έντονες, έχουν γρήγορο ρυθμό.
Νότες κορυφής
ροζ πιπέρι, περγαμόντο, λεμόνι
Οι λεγόμενες Μεσαίες νότες - Kαρδιά εμφανιζεται μετά από λίγα λεπτά, αφού οι νότες κορυφής έχουν φύγει. Διαρκούν συνήθως 2-3 ώρες
Μεσαίες νότες
κέδρος, γαλβάνο, αγγελική
Οι λεγόμενες νότες βάσης - τελευταίες και οι μεγαλύτερες φάσεις αρωμάτων. Διαρκούν περίπου 4 ώρες, αλλά μπορεί να είναι και όλη μέρα.
Νότες βάσης
σανδαλόξυλο, μόσχος, ξύλο αγάρ
Κατηγορία αρωμάτων
Ανατολίτικη

Αξιολόγηση Creed Royal Oud